Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Cash_Lola

Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 8:43 am

gwiazda pisze:
śr mar 12, 2025 8:29 am
Nadal nie mam, wczoraj mi odpisali na wiadomość. Standard że mają 7 dni roboczych. Od poniedziałku nie weszłam na transmisję . Zastanawiam się co jest przyczyną tym razem.
Ooo to i tak cud, że odpisali... tylko szkoda, że bez konkretów i u mnie już 7 minęło dawno, więc nie wiem jak to się ma do tego, co piszą. Moje wiszą nadal, kolejna prawie zrobiona i również nie mam ochoty wchodzić na transmisję, jak kasa się nie zgadza...

gwiazda

Post autor: gwiazda » śr mar 12, 2025 8:59 am

Szkoda że wprowadzili te wszystkie zmiany. Na początku było fajnie. O 7 przelewalam a o 9 była realizacja i o 15 przelew był na koncie. Teraz oczekiwanie jest tak długie jakby te przelewy szły na piechotę z Azji .

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 9:17 am

gwiazda pisze:
śr mar 12, 2025 8:59 am
Szkoda że wprowadzili te wszystkie zmiany. Na początku było fajnie. O 7 przelewalam a o 9 była realizacja i o 15 przelew był na koncie. Teraz oczekiwanie jest tak długie jakby te przelewy szły na piechotę z Azji .
So true... pamiętam jak jeszcze z 5 lat temu przelew tego samego dnia, albo kolejnego CZASAMI na 3ci dzień... teraz się odechciewa i tyle... masa wymagań i cenzury, ale od siebie nic.

Lena87

Post autor: Lena87 » śr mar 12, 2025 9:19 am

To co odwalają to sa jakieś żarty ile można robić przelew porażka .... Ja dzisiaj do nich napisałam ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi , miało być max 7 dni u mnie dzisiaj już mija 9 dzień roboczy oczywiście . Jestem na su z 9 lat z przerwami i nigdy nie było takich cyrków zachciało im się wprowadzać zmiany i jest coraz gorzej wiec nic dziwnego ze nikomu nie chce się tu siedzieć nie ma tu ani dziewczyn ani oglądających wszyscy uciekają . jak tak dalej pójdzie to strona po prostu padnie .

Batwomen

Post autor: Batwomen » śr mar 12, 2025 9:33 am

Proszę, jeśli ktoś przyjdzie pieniądze za 2 lub 3 marca, daj mi znać!!

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 9:41 am

Lena87 pisze:
śr mar 12, 2025 9:19 am
To co odwalają to sa jakieś żarty ile można robić przelew porażka .... Ja dzisiaj do nich napisałam ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi , miało być max 7 dni u mnie dzisiaj już mija 9 dzień roboczy oczywiście . Jestem na su z 9 lat z przerwami i nigdy nie było takich cyrków zachciało im się wprowadzać zmiany i jest coraz gorzej wiec nic dziwnego ze nikomu nie chce się tu siedzieć nie ma tu ani dziewczyn ani oglądających wszyscy uciekają . jak tak dalej pójdzie to strona po prostu padnie .
Myślę, że te opóźnienia to już pokłosie tych wypłat i tego, że transmitujące rezygnują. To my tak naprawdę napędzamy ten biznes, a masa mężczyzn pisze, że brakuje im dziewczyn, które były... Ja zaprzestałam z częstotliwością transmisji właśnie z tego powodu (finansowego) i widzę to także po innych dziewczynach, które widuję także w innych miejscach...

goracacipka19

Post autor: goracacipka19 » śr mar 12, 2025 10:39 am

dziewczyn czy macie juz zrealizowane przelewy?? ja z dnia 03.03 z godziny 11,48 niemam jeszcze

Lena87

Post autor: Lena87 » śr mar 12, 2025 10:42 am

goracacipka19 pisze:
śr mar 12, 2025 10:39 am
dziewczyn czy macie juz zrealizowane przelewy?? ja z dnia 03.03 z godziny 11,48 niemam jeszcze
Hejka niestety nie ja tez mam godz 11:40 i dalej cisza , na razie w ogóle chyba nikomu nie zlecili

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » śr mar 12, 2025 10:57 am

Mam z 3.03 z 14.00 i wisi, ale z 1 i 2 niektóre też wiszą...

goracacipka19

Post autor: goracacipka19 » śr mar 12, 2025 11:00 am

no to sobie poczekam troche znowu

ODPOWIEDZ