Ooo to i tak cud, że odpisali... tylko szkoda, że bez konkretów i u mnie już 7 minęło dawno, więc nie wiem jak to się ma do tego, co piszą. Moje wiszą nadal, kolejna prawie zrobiona i również nie mam ochoty wchodzić na transmisję, jak kasa się nie zgadza...
WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
So true... pamiętam jak jeszcze z 5 lat temu przelew tego samego dnia, albo kolejnego CZASAMI na 3ci dzień... teraz się odechciewa i tyle... masa wymagań i cenzury, ale od siebie nic.
To co odwalają to sa jakieś żarty ile można robić przelew porażka .... Ja dzisiaj do nich napisałam ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi , miało być max 7 dni u mnie dzisiaj już mija 9 dzień roboczy oczywiście . Jestem na su z 9 lat z przerwami i nigdy nie było takich cyrków zachciało im się wprowadzać zmiany i jest coraz gorzej wiec nic dziwnego ze nikomu nie chce się tu siedzieć nie ma tu ani dziewczyn ani oglądających wszyscy uciekają . jak tak dalej pójdzie to strona po prostu padnie .
Myślę, że te opóźnienia to już pokłosie tych wypłat i tego, że transmitujące rezygnują. To my tak naprawdę napędzamy ten biznes, a masa mężczyzn pisze, że brakuje im dziewczyn, które były... Ja zaprzestałam z częstotliwością transmisji właśnie z tego powodu (finansowego) i widzę to także po innych dziewczynach, które widuję także w innych miejscach...Lena87 pisze: ↑śr mar 12, 2025 9:19 amTo co odwalają to sa jakieś żarty ile można robić przelew porażka .... Ja dzisiaj do nich napisałam ale jeszcze nie otrzymałam odpowiedzi , miało być max 7 dni u mnie dzisiaj już mija 9 dzień roboczy oczywiście . Jestem na su z 9 lat z przerwami i nigdy nie było takich cyrków zachciało im się wprowadzać zmiany i jest coraz gorzej wiec nic dziwnego ze nikomu nie chce się tu siedzieć nie ma tu ani dziewczyn ani oglądających wszyscy uciekają . jak tak dalej pójdzie to strona po prostu padnie .
-
dziewczyn czy macie juz zrealizowane przelewy?? ja z dnia 03.03 z godziny 11,48 niemam jeszcze
Hejka niestety nie ja tez mam godz 11:40 i dalej cisza , na razie w ogóle chyba nikomu nie zleciligoracacipka19 pisze: ↑śr mar 12, 2025 10:39 amdziewczyn czy macie juz zrealizowane przelewy?? ja z dnia 03.03 z godziny 11,48 niemam jeszcze