Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Piątek - 2tygodnie ,,w takim razie czekam…

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
PinkPanterka35

Re: Piątek - 2tygodnie ,,w takim razie czekam…

Post autor: PinkPanterka35 » ndz mar 05, 2023 12:58 pm

GORYL pisze:
sob mar 04, 2023 2:28 pm
PinkPanterka35 pisze:
sob mar 04, 2023 3:18 am
ja mam od 06.01 i jeszcze nie dostałam.

Przelewy oczekujące na realizację
wartość data zlecenia
15000 żet. | 1500 PLN 2023-01-06 16:38:15
Najprawdopodobniej on będzie zrealizowany w poniedziałek rano bo długo idą przelewy.
Np są banki co osoby mają szybko pieniądze na koncie a są osoby co czekają 2dni lub więcej taki bank to ing dużo osób czeka na przelew.
W poniedziałek rusza kolejne przelewy raczej ten 6 stycznia wypłacą bo już dostały przelewy za 7 stycznia i 8 styczeń ale
Problem jest między porozumieniem z bankami ING idzie 2 dni czemu tak jest to zależy od banku.
Przelewy do was wychodzą z PKO BP przelew zwykły.
I będą od poniedziałku rana już wznowione.
Wygląda to bardzo dziwnie, że dostali za 7 i 8, a za 6 zapomnieli. Mam PKO. Dobre czekam w poniedziałek, zobaczymy jak to będę. Dziękuję za odpowiedź GORYL

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz mar 05, 2023 1:12 pm

PinkPanterka35 pisze:
ndz mar 05, 2023 12:58 pm
GORYL pisze:
PinkPanterka35 pisze:
sob mar 04, 2023 3:18 am
ja mam od 06.01 i jeszcze nie dostałam.

Przelewy oczekujące na realizację
wartość data zlecenia
15000 żet. | 1500 PLN 2023-01-06 16:38:15
Najprawdopodobniej on będzie zrealizowany w poniedziałek rano bo długo idą przelewy.
Np są banki co osoby mają szybko pieniądze na koncie a są osoby co czekają 2dni lub więcej taki bank to ing dużo osób czeka na przelew.
W poniedziałek rusza kolejne przelewy raczej ten 6 stycznia wypłacą bo już dostały przelewy za 7 stycznia i 8 styczeń ale
Problem jest między porozumieniem z bankami ING idzie 2 dni czemu tak jest to zależy od banku.
Wygląda to bardzo dziwnie, że dostali za 7 i 8, a za 6 zapomnieli. Mam PKO. Dobre czekam w poniedziałek, zobaczymy jak to będę. Dziękuję za odpowiedź GORYL
Jeśli wszystkie personalia się zgadzają to też mnie to zdziwiło ale te co nie poszły w piątek mogą być w poniedziałek.
Za 7 i 8 dostali ale też nie wszystkie osoby
Idzie to wolniej niż pierwszy dzień poniedziałek jak zaczęto wypłacać.
Trzeba czekać na przelew.

PinkPanterka35

Post autor: PinkPanterka35 » ndz mar 05, 2023 1:40 pm

GORYL pisze:
ndz mar 05, 2023 1:12 pm
PinkPanterka35 pisze:
ndz mar 05, 2023 12:58 pm
GORYL pisze:

Jeśli wszystkie personalia się zgadzają to też mnie to zdziwiło ale te co nie poszły w piątek mogą być w poniedziałek.
Za 7 i 8 dostali ale też nie wszystkie osoby
Idzie to wolniej niż pierwszy dzień poniedziałek jak zaczęto wypłacać.
Trzeba czekać na przelew.
Pozostaje tylko czekać.Dzieki.
Pozdrawiam

kajetan_aptekarz1

Post autor: kajetan_aptekarz1 » wt mar 07, 2023 11:22 pm

RAMIREZbis pisze:
ndz mar 05, 2023 8:35 am
kajetan_aptekarz1 pisze:
pt mar 03, 2023 1:54 pm
MaxDamage_ pisze:
pt mar 03, 2023 8:54 am
I co dziewczyny, wyciągnięcie jakieś wnioski z tego jak was SU traktuje czy dalej będziecie dawać się dymac przez tych pajacy?

Jakie wnioski? Jak w Polsce nie masz alternatywy. Jest tylko Showup
Jak to nie ma alternatywy. Jest i to nie jedna. Mało wiesz.
Jakby byla realna polska alternatywa to by dziewczyny tutaj nie siedzialy.

Wincent1990

Post autor: Wincent1990 » wt mar 07, 2023 11:54 pm

Od stycznia czekać na swoje pieniądze,totalny brak profesjonalizmu a zmian żadnych nie było i nie ma , regulamin też w jakimś celu został stworzony a narusza go ten, kto go ustalał bardzo słabo to wygląda .
Ale coś na zasadzie król dał ,król może odebrać a poddani muszą się dostosować

ODPOWIEDZ