I postawie 100 zetonkow na to ze na dniach cos się zmieni w trzeciej linijce i wtedy rusza wypłaty. Podkreślam... nie wiem na 100% ale tak sobie strzelam z dużym prawdopodobieństwem.Regulamin portalu Showup.tv
I. PODSTAWOWE DEFINICJE
1. Administrator - właściciel i operator Serwisu, tj. firma Multimedia Consulting Limited z siedzibą na terytorium Gibraltaru, 2 Irish Town, Gibraltar, GX11 1AA Gibraltar
Pieniądze będą w tym tygodniu -
Re: Pieniądze będą w tym tygodniu -
Tu cytacik z regulaminu:
-
nc Portal cały czas zarabia , mysle , ze na dniu będą wypłaty - a pan Gorylek niech już lepiej nikogo nie stresuje jak nie ma pojęcia no chyba ze jest wróżka :)PanKomin pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:04 pmTu cytacik z regulaminu:I postawie 100 zetonkow na to ze na dniach cos się zmieni w trzeciej linijce i wtedy rusza wypłaty. Podkreślam... nie wiem na 100% ale tak sobie strzelam z dużym prawdopodobieństwem.Regulamin portalu Showup.tv
I. PODSTAWOWE DEFINICJE
1. Administrator - właściciel i operator Serwisu, tj. firma Multimedia Consulting Limited z siedzibą na terytorium Gibraltaru, 2 Irish Town, Gibraltar, GX11 1AA Gibraltar
Obstawiam ze zarabia tak jak Wy...czyli w teorii środków im przybywa ale wypłacić tez raczej nie mogą. Szczerze wątpię w to ze weryfikowany jest operator płatności(bo czemu niby? skoro juz dzialali), wydaje mi sie ze to jednak SU jest weryfikowane, dokładnie tak samo jak miało już to miejsce kilka razy w historii. Dlatego napisałem ze pewnie znów będzie zmiana adresu. Rekordowo zajęło im to chyba ponad 6 tygodni ale bywalo i szybciej...MoKra_Suczita pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:14 pmnc Portal cały czas zarabia , mysle , ze na dniu będą wypłaty - a pan Gorylek niech już lepiej nikogo nie stresuje jak nie ma pojęcia no chyba ze jest wróżka :)
Goryl to niech wam założy jakieś związki zawodowe wkurwionych modelek, wynajmie autobus, Wy się przebierzcie za jakieś dominy i jedzcie na Gibraltar do tej "siedziby" SU wybatożyć każdego kto się tam pod bat nawinie xD
Komin co tak długo ci to zajęło hahaha.PanKomin pisze: ↑wt sty 17, 2023 7:34 pmObstawiam ze zarabia tak jak Wy...czyli w teorii środków im przybywa ale wypłacić tez raczej nie mogą. Szczerze wątpię w to ze weryfikowany jest operator płatności(bo czemu niby? skoro juz dzialali), wydaje mi sie ze to jednak SU jest weryfikowane, dokładnie tak samo jak miało już to miejsce kilka razy w historii. Dlatego napisałem ze pewnie znów będzie zmiana adresu. Rekordowo zajęło im to chyba ponad 6 tygodni ale bywalo i szybciej...MoKra_Suczita pisze: ↑wt sty 17, 2023 5:14 pmnc Portal cały czas zarabia , mysle , ze na dniu będą wypłaty - a pan Gorylek niech już lepiej nikogo nie stresuje jak nie ma pojęcia no chyba ze jest wróżka :)
Goryl to niech wam założy jakieś związki zawodowe wkurwionych modelek, wynajmie autobus, Wy się przebierzcie za jakieś dominy i jedzcie na Gibraltar do tej "siedziby" SU wybatożyć każdego kto się tam pod bat nawinie xD
A wybatożyć sam bym się dał na Showup.tv nie jednej ładnej kobiecie.