Zrealizowany przelew nie dotarl
-
Re: Zrealizowany przelew nie dotarl
Mam identyczny problem, przelew zrealizowany dziś przed godziną 10 a na koncie go nie ma. Na maile nie odpowiadają. Pierwszy raz taki problem.
-
też dziś mi zlecili przed 10 i na konto nie dotarł a zawsze miałam od razu, raz mi się zdarzyło z rok temu że nie dotarł zlecony w piątek i był w poniedziałek
-
Może to chwilowy problem ,zobaczymy ile osób się jeszcze zgłosi.Angel___Emily pisze: ↑śr lis 02, 2022 9:44 pmMam identyczny problem, przelew zrealizowany dziś przed godziną 10 a na koncie go nie ma. Na maile nie odpowiadają. Pierwszy raz taki problem.
-
Dostałaś przelew?U mnie jeszcze nic nie ma,napisali tylko ,że przelew został zlecony w formie zwykłego przelewu.Poprosiłam ich o potwierdzenie przelewu teraz pozostaje tylko czekać.Robienadgodziny pisze: ↑śr lis 02, 2022 11:06 pmMoże to chwilowy problem ,zobaczymy ile osób się jeszcze zgłosi.Angel___Emily pisze: ↑śr lis 02, 2022 9:44 pmMam identyczny problem, przelew zrealizowany dziś przed godziną 10 a na koncie go nie ma. Na maile nie odpowiadają. Pierwszy raz taki problem.
-
Mam taki sam problem,odpisali mi czy nadal nie mam przelewu?Bo został zlecony zwykły przelew.Czekam nadal i nie ma...
-
Tak doszedł, allelluja.
-
Mi już doszedł, 26 godzin po zleceniu i napisaniu kilku wiadomości do su.monikadomina pisze: ↑czw lis 03, 2022 11:06 amMam taki sam problem,odpisali mi czy nadal nie mam przelewu?Bo został zlecony zwykły przelew.Czekam nadal i nie ma...