Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Moim zdaniem kilka dni przed "zamrożeniem" środków powinni nas poinformować...
- toweliiegirl420
Tu raczej nie chodzi o niczyją obronę tylko realna ocenę sytuacji. Show up od wielu lat daje nam możliwość całkowicie niezobowiazujacego zarabiania. Robisz co chcesz kiedy chcesz , nikt nic nie wymaga i to samo działa w drugą stronę. Możesz mieć na koncie milion żetonów firma zniknie z dnia na dzień i nikt Ci tego nie wypłaci. Raczej każda nadająca jest tego świadoma. Te przerwy w wypłacanie są co kilka lat , tak jest i koniec . Nikt na to nie ma wpływu. Nikt nas nie zatrudnia, tu nie ma żadnej umowy więc nie ma obowiązku informować o tym co się będzie działo. Tu działa tylko ewentualnie wzajemne zaufanie.toweliiegirl420 pisze: ↑pt sty 13, 2023 1:42 pmZgadzam się.
Nie rozumiem tych co bronią su. Nie można tak po prostu nie wysyłać wynagrodzenie bez żadnej kurwa informacji
Prawda jest taka jak piszesz że większość nadających nie posiada oszczędności bo co trzy lata jest ta sama sytuacja i nie powino to nikogo już dziwić i zaskakiwać.Daisy1987 pisze: ↑pt sty 13, 2023 2:37 pmTu raczej nie chodzi o niczyją obronę tylko realna ocenę sytuacji. Show up od wielu lat daje nam możliwość całkowicie niezobowiazujacego zarabiania. Robisz co chcesz kiedy chcesz , nikt nic nie wymaga i to samo działa w drugą stronę. Możesz mieć na koncie milion żetonów firma zniknie z dnia na dzień i nikt Ci tego nie wypłaci. Raczej każda nadająca jest tego świadoma. Te przerwy w wypłacanie są co kilka lat , tak jest i koniec . Nikt na to nie ma wpływu. Nikt nas nie zatrudnia, tu nie ma żadnej umowy więc nie ma obowiązku informować o tym co się będzie działo. Tu działa tylko ewentualnie wzajemne zaufanie.toweliiegirl420 pisze: ↑pt sty 13, 2023 1:42 pmZgadzam się.
Nie rozumiem tych co bronią su. Nie można tak po prostu nie wysyłać wynagrodzenie bez żadnej kurwa informacji
Przez trzy lata każda osoba o tym wiedziała słyszała czytała setki razy na forach i nie zrobiła nic bo część to olała część żyje z su i nie patrzy na coś innego a mała część ma oszczędności i ten okres przeczeka.
Bo cofając czas tych wszystkich przerw przez 10lat nie nauczyło to ludzi jeszcze większości na tyle by mieć oszczędności. Do was nie dociera to portal dziś jest jutro go nie ma. I co w tedy?
To portal żadzi tu nie my. My tu wszyscy jesteśmy dodatkiem kturego można zastąpić nowymi użytkownikami.
Pozostaje czekać a co do informacji od showup.tv powina być taka informacja.
- toweliiegirl420
Już oczy bolą czytać takich mądrych dziadów. Dobrze że ty wszystko wiesz.GORYL pisze: ↑pt sty 13, 2023 3:55 pmPrawda jest taka jak piszesz że większość nadających nie posiada oszczędności bo co trzy lata jest ta sama sytuacja i nie powino to nikogo już dziwić i zaskakiwać.Daisy1987 pisze: ↑pt sty 13, 2023 2:37 pmTu raczej nie chodzi o niczyją obronę tylko realna ocenę sytuacji. Show up od wielu lat daje nam możliwość całkowicie niezobowiazujacego zarabiania. Robisz co chcesz kiedy chcesz , nikt nic nie wymaga i to samo działa w drugą stronę. Możesz mieć na koncie milion żetonów firma zniknie z dnia na dzień i nikt Ci tego nie wypłaci. Raczej każda nadająca jest tego świadoma. Te przerwy w wypłacanie są co kilka lat , tak jest i koniec . Nikt na to nie ma wpływu. Nikt nas nie zatrudnia, tu nie ma żadnej umowy więc nie ma obowiązku informować o tym co się będzie działo. Tu działa tylko ewentualnie wzajemne zaufanie.toweliiegirl420 pisze: ↑pt sty 13, 2023 1:42 pm
Zgadzam się.
Przez trzy lata każda osoba o tym wiedziała słyszała czytała setki razy na forach i nie zrobiła nic bo część to olała część żyje z su i nie patrzy na coś innego a mała część ma oszczędności i ten okres przeczeka.
Bo cofając czas tych wszystkich przerw przez 10lat nie nauczyło to ludzi jeszcze większości na tyle by mieć oszczędności. Do was nie dociera to portal dziś jest jutro go nie ma. I co w tedy?
To portal żadzi tu nie my. My tu wszyscy jesteśmy dodatkiem kturego można zastąpić nowymi użytkownikami.
Pozostaje czekać a co do informacji od showup.tv powina być taka informacja.
Daisy1987 dobrze to napisała że każda nadająca była tego świadoma.
To co ty mi tu dziadem wyjechałaś
Ja tego typu polityki prowadzenia portalu nie popieram.
Najpierw powini zawiadomić was miesiąc przed każdą miała by okazję coś odłożyć. I mogą sobie robić przerwy ale tu jest czeski film nikt nic nie wie z nadających co siedzą tu latami nie od wczoraj są takie przestoje wypłat.
Dziadem nie jestem ja się czuje młodo jak na swój wiek po 40+).
Najpierw powini zawiadomić was miesiąc przed każdą miała by okazję coś odłożyć. I mogą sobie robić przerwy ale tu jest czeski film nikt nic nie wie z nadających co siedzą tu latami nie od wczoraj są takie przestoje wypłat.
-
Akcją na całego,heheh
Nie ma się co wyzywać,uważam ze GORYL ma dużo racji.Ja czekam spokojnie na swoje wypłaty,cierpliwości życzę innym nadającym...w lutym pewnie będą wypłaty.
Juz to przerabiałam 2 lata temu.
Nie ma się co wyzywać,uważam ze GORYL ma dużo racji.Ja czekam spokojnie na swoje wypłaty,cierpliwości życzę innym nadającym...w lutym pewnie będą wypłaty.
Juz to przerabiałam 2 lata temu.
- toweliiegirl420
Nie byłam świadoma. Nie siedzę tu od lat, nawet rok nie siedzę. Skąd mogłam wiedzieć? Nie trzeba wszystkich do jednego worka. Zaraz tak gadacie że niby wszystkie dziewczyny są głupie. Wiadomo że trzeba odkładać kasę na dzień X. Ale nie możesz gadać za wszystkich. Po co pisać zbędne porady?! Żeby co? Jeśli wiedzieliscie że coś takiego może wydarzyć po co nikt nie uprzedził? Wystarczy napisać na forum. Więc zostawcie swoje porady dla siebie. PozdrawiamGORYL pisze: ↑pt sty 13, 2023 10:00 pmDaisy1987 dobrze to napisała że każda nadająca była tego świadoma.
Ja nie napisałem że ktoś jest głupi. Jeśli nie wiedziałaś to od tego są tu forum tematy.toweliiegirl420 pisze: ↑sob sty 14, 2023 3:45 amNie byłam świadoma. Nie siedzę tu od lat, nawet rok nie siedzę. Skąd mogłam wiedzieć? Nie trzeba wszystkich do jednego worka. Zaraz tak gadacie że niby wszystkie dziewczyny są głupie. Wiadomo że trzeba odkładać kasę na dzień X. Ale nie możesz gadać za wszystkich. Po co pisać zbędne porady?! Żeby co? Jeśli wiedzieliscie że coś takiego może wydarzyć po co nikt nie uprzedził? Wystarczy napisać na forum. Więc zostawcie swoje porady dla siebie. PozdrawiamGORYL pisze: ↑pt sty 13, 2023 10:00 pmDaisy1987 dobrze to napisała że każda nadająca była tego świadoma.
Nie można zakładać że coś jest wieczne dziś taki portal jest a jutro go nie ma.Dwa lata temu same mię pytały kiedy będą te przerwy na wiadomości prywatne dostawałem takie pytania.
Ja nie twierdzę że ktoś tu jest głupi ale taka jest kolej rzeczy siadając na portale kamerkowe pracować to nic nigdy nie jest pewnego. Takie portale żądzą sie swoim prawem regulaminem i tak jest wszędzie. Co jest na su zostaje w su itd
Pozdrawiam Goryl.
-
Ludzie skąd Showup mógł wiedzieć że bank to wstrzyma ?Przeciec bank nie mógł ich poinformować tekstem słuchajcie poinformujcie transmitujących że przyszłe wypłaty będą wstrzymane ?Trudno trzeba czekać i nic tego nie zmieni tutaj nikt nie ma umowy siedzisz i zarabiasz nikt tu nikogo nie trzyma na siłę.