jeszcze nie bcos w piątek jest święto państwowe
Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
-
jeszcze nie bcos w piątek jest święto państwoweNiegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑wt sty 10, 2023 9:24 amCzy ktoś od czwartku ma zrealizowany przelew a kasy na koncie brak ?
-
Hej, u mnie właśnie też przelew zrealizowany w czwartek rano o 8 a nadal nie mam napisałam ale czekam jeszcze na odpowiedź , a ty się kontaktowałas?
-
Wiem , że w piątek było Święto co nie zmienia faktu że teraz mamy wtorek. W czwartek wieczorem jak napisałam do administracji odpisali , że dojdą w poniedziałek i nadal nic nie ma . Wczoraj pisałam nie mam odpowiedzi , dziś tak samo cisza z ich strony
-
jak cos sie zmienilo daj znac ja rowniez napisze jak zrealizuja mi przelwe ale juz jestem po drugim ksiegowaniu w moim banku i ciszaAnastazja696 pisze: ↑wt sty 10, 2023 12:03 pmHej, u mnie właśnie też przelew zrealizowany w czwartek rano o 8 a nadal nie mam napisałam ale czekam jeszcze na odpowiedź , a ty się kontaktowałas?
-
Napisali odpowiedź e-mailową, w której napisali:
Witam,
Nasz partner realizujący przelewy poinformował nas, że transakcje zlecone w dniu 05.01.2023 zostały wstrzymane przez bank.
Dowiedzieliśmy się, że jest to standardowa procedura banku, weryfikująca klienta pod kątem KYC. Weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych.
W momencie jej zakończenia przelewy zostaną niezwłocznie zrealizowane.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
pozdrawiam
Witam,
Nasz partner realizujący przelewy poinformował nas, że transakcje zlecone w dniu 05.01.2023 zostały wstrzymane przez bank.
Dowiedzieliśmy się, że jest to standardowa procedura banku, weryfikująca klienta pod kątem KYC. Weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych.
pozdrawiam
-
SexyMalutka pisze: ↑wt sty 10, 2023 4:26 pmNapisali odpowiedź e-mailową, w której napisali:
Witam,
pozdrawiam
Dostałam dokładnie taką samą odpowiedź . Czy ktoś miał już taką sytuacje i napisze ile to trwało ? Miałam już robione przelewy na to konto i nie rozumiem zaistniałej sytuacji. Dodatkowo czytałam , że taka weryfikacja nie trwa kilku dni a max 24h.
-
Nie sądzę, że będzie to bardzo długie.Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑wt sty 10, 2023 4:51 pmSexyMalutka pisze: ↑wt sty 10, 2023 4:26 pmNapisali odpowiedź e-mailową, w której napisali:
Witam,
pozdrawiam
Dostałam dokładnie taką samą odpowiedź . Czy ktoś miał już taką sytuacje i napisze ile to trwało ? Miałam już robione przelewy na to konto i nie rozumiem zaistniałej sytuacji. Dodatkowo czytałam , że taka weryfikacja nie trwa kilku dni a max 24h.
Pls jakby coś się zmieniło to dajcie znać, tu też napiszę. Dziękuję Ci