Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
xNaughtyxgirlx

Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT

Post autor: xNaughtyxgirlx » wt mar 18, 2025 7:48 pm

Dziś wysłana wyplata z dnia 10.03.25

Adamozzkij

Post autor: Adamozzkij » sob mar 22, 2025 4:17 am

Witam, ja również spodziewałam się trzech przelewów, ale wszystko już zostało zrealizowane, ale w ciągu tego miesiąca wyszło sporo, ok. 8000 zł i mój bank zablokował polską kartę, wymagają raportu o takim przepływie środków, czy komuś się to przytrafiło? Nawiasem mówiąc, jestem modelką.

CzarXZmyslowosci

Post autor: CzarXZmyslowosci » wt kwie 01, 2025 6:43 am

Hej kobitki czy u was też wiszą wypłaty ?

malawydra

Post autor: malawydra » wt kwie 01, 2025 6:53 am

Zamiast szybkich wypłat mamy biurokratyczną ślamazarność ;D

Batwomen

Post autor: Batwomen » wt kwie 01, 2025 11:52 am

Kiedy spodziewasz się zapłaty? Mam to zawieszone od 26 marca

Tomek767

Post autor: Tomek767 » wt kwie 01, 2025 10:45 pm

Drogie dziewczyny, chciałabym zapytać, czy komuś przydarzyła się taka sytuacja? Ten problem może się zdarzyć każdemu, proszę powiedzcie mi, kto wie lub kto robi co w takiej sytuacji, jestem też modelką i piszę z konta mężczyzny, od 30.09 wszystkie moje transakcje są zliczane, a polski bank zablokował mi konto. i wymaga raportu od kogo i za co, nawiasem mówiąc na dzień 30.09 była tylko jedna akcja transakcyjna. ale dostarczyli mi zrzut ekranu transakcji tymi akcjami. Czy strona internetowa to udostępniła i czy dotyczy to wszystkich, czy też bank mnie przyłapał i postanowił sprawdzić, gdzie pobrać podatek? Komu się to przytrafiło? Będę wdzięczny za odpowiedź, proszę nie być obojętnym

gwiazda

Post autor: gwiazda » śr kwie 02, 2025 11:38 am

Czy komuś zeszły pieniądze z 25 marca ?

gwiazda

Post autor: gwiazda » śr kwie 02, 2025 11:57 am

Tomek767 pisze:
wt kwie 01, 2025 10:45 pm
Drogie dziewczyny, chciałabym zapytać, czy komuś przydarzyła się taka sytuacja? Ten problem może się zdarzyć każdemu, proszę powiedzcie mi, kto wie lub kto robi co w takiej sytuacji, jestem też modelką i piszę z konta mężczyzny, od 30.09 wszystkie moje transakcje są zliczane, a polski bank zablokował mi konto. i wymaga raportu od kogo i za co, nawiasem mówiąc na dzień 30.09 była tylko jedna akcja transakcyjna. ale dostarczyli mi zrzut ekranu transakcji tymi akcjami. Czy strona internetowa to udostępniła i czy dotyczy to wszystkich, czy też bank mnie przyłapał i postanowił sprawdzić, gdzie pobrać podatek? Komu się to przytrafiło? Będę wdzięczny za odpowiedź, proszę nie być obojętnym
Bank weryfikuje dochody i wysyła raport do US . Jeśli masz duże dochody najlepiej założyć działalność gospodarczą.

ingax

Post autor: ingax » śr kwie 02, 2025 1:27 pm

Hahah mi dziś mija 7 dni :) także wisi cały czas mój cash :D

Batwomen

Post autor: Batwomen » śr kwie 02, 2025 1:39 pm

Did anyone receive money for March 23 or 24?

ODPOWIEDZ