WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
-
Re: WYDŁUŻONY TERMIN REALIZACJI WYPŁAT
Dziś wysłana wyplata z dnia 10.03.25
-
Witam, ja również spodziewałam się trzech przelewów, ale wszystko już zostało zrealizowane, ale w ciągu tego miesiąca wyszło sporo, ok. 8000 zł i mój bank zablokował polską kartę, wymagają raportu o takim przepływie środków, czy komuś się to przytrafiło? Nawiasem mówiąc, jestem modelką.
Drogie dziewczyny, chciałabym zapytać, czy komuś przydarzyła się taka sytuacja? Ten problem może się zdarzyć każdemu, proszę powiedzcie mi, kto wie lub kto robi co w takiej sytuacji, jestem też modelką i piszę z konta mężczyzny, od 30.09 wszystkie moje transakcje są zliczane, a polski bank zablokował mi konto. i wymaga raportu od kogo i za co, nawiasem mówiąc na dzień 30.09 była tylko jedna akcja transakcyjna. ale dostarczyli mi zrzut ekranu transakcji tymi akcjami. Czy strona internetowa to udostępniła i czy dotyczy to wszystkich, czy też bank mnie przyłapał i postanowił sprawdzić, gdzie pobrać podatek? Komu się to przytrafiło? Będę wdzięczny za odpowiedź, proszę nie być obojętnym
Bank weryfikuje dochody i wysyła raport do US . Jeśli masz duże dochody najlepiej założyć działalność gospodarczą.Tomek767 pisze: ↑wt kwie 01, 2025 10:45 pmDrogie dziewczyny, chciałabym zapytać, czy komuś przydarzyła się taka sytuacja? Ten problem może się zdarzyć każdemu, proszę powiedzcie mi, kto wie lub kto robi co w takiej sytuacji, jestem też modelką i piszę z konta mężczyzny, od 30.09 wszystkie moje transakcje są zliczane, a polski bank zablokował mi konto. i wymaga raportu od kogo i za co, nawiasem mówiąc na dzień 30.09 była tylko jedna akcja transakcyjna. ale dostarczyli mi zrzut ekranu transakcji tymi akcjami. Czy strona internetowa to udostępniła i czy dotyczy to wszystkich, czy też bank mnie przyłapał i postanowił sprawdzić, gdzie pobrać podatek? Komu się to przytrafiło? Będę wdzięczny za odpowiedź, proszę nie być obojętnym