Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

nową weryfikację

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ciasna_czikita

Re: nową weryfikację

Post autor: ciasna_czikita » sob paź 12, 2024 9:44 am

A ja mam pytanie czy któraś z was może wie.
Jeżeli rok temu dałam na payredeem rachunek jakiś za internet z moim adresem a teraz dam SU rachunek za internet ale z innym adresem to to mi przejdzie czy nie? Rok temu mieszkałam gdzie indziej...

mlodaparka21

Post autor: mlodaparka21 » sob paź 12, 2024 10:30 am

ciasna_czikita pisze:
sob paź 12, 2024 9:44 am
A ja mam pytanie czy któraś z was może wie.
Jeżeli rok temu dałam na payredeem rachunek jakiś za internet z moim adresem a teraz dam SU rachunek za internet ale z innym adresem to to mi przejdzie czy nie? Rok temu mieszkałam gdzie indziej...
Nie bierz pod uwagę tego wcześniejszego adresu. Musisz dać rachunek z adresem zamieszkania obecnym. Taki sam jaki wpisujesz wypełniając formularz. Musi być nie starszy niż 3 miesiące. Może być też umowa najmu mieszkania np.

Koootekpsotek

Post autor: Koootekpsotek » ndz paź 13, 2024 4:44 am

Hey czy któraś z was przechodziła weryfikacji mieszkając za granicą ?? Bo jestem ciekawa jak to wygląda dla lasek nadających z innych Państw z poza Uniji?? Czy jest sens w ogóle do tego podchodzić?? Czy weryfikują tylko ludzi którzy mieszkają w Polsce??

BRANDILOVESU

Post autor: BRANDILOVESU » pn paź 14, 2024 11:53 am

hej dziewczyny , czy ktoras z Was przeszla juz nowa weryfikacje i moze mi powiedziec jak wygenerowac dokument (rachunek) tak aby widnialy na nim dane muejsce zamieszkania itp , bo na moim widniej tylko imie i naziwko i przez to nie moge przejsc weryfikacji
Ostatnio zmieniony pn paź 14, 2024 1:15 pm przez BRANDILOVESU, łącznie zmieniany 1 raz.

mlodaparka21

Post autor: mlodaparka21 » pn paź 14, 2024 12:22 pm

BRANDILOVESU pisze:
pn paź 14, 2024 11:53 am
hej dziewczyny , czy ktoras z Was przeszla juz nowa weryfikacje i moze mi powiedziec jak wygenerowac dokument (rachunek) tak aby widnialy na nim dane muejsce zamieszkania itp , bo na moim widniej tylko imie i naziwko i przez to nie moge przejsc weryfikacji
Więc musi to być jakiś rachunek na którym masz i imię i nazwisko i adres. Inne nie przejdą. Te wszystkie dane muszą być na tym dokumencie widoczne. Może to być np umowa najmu mieszkania lub też faktura za internet z ostatniego miesiąca.

--------

Post autor: -------- » pn paź 14, 2024 3:22 pm

Cześć Miałam ten sam problem....Nie miałam na żadnym przelewie adresu.Zalozylam więc konto oszczędnościowe i dopiero na tym koncie oszczednos iowym miałam adres . Zakładałam konto oszcz przez aplikację bankową. Może TY też masz taką możliwość:)

AGUSSSIA

Post autor: AGUSSSIA » pn paź 14, 2024 3:52 pm

Ja wszystko mam adres,nazwisko i nadal nie umiem przejść weryfikacji, nie wiem dlaczego ? Ściągam w ing przelew na pdf i później zdj przerabiam na tą wersję co su wymaga i 3raz odrzucone :( .. . I muszę od nowa weryfikację przejść ale nie wiem co złe robie . Dziewczyny a jak robicie punkt4?weryfikacyjny przelew czy to drugie?

AGUSSSIA

Post autor: AGUSSSIA » pn paź 14, 2024 3:55 pm

Dodam że to jest rachunek za tel to powinno przejść?

--------

Post autor: -------- » pn paź 14, 2024 4:10 pm

A sprawdz czy ten rachunek nie masz na nim daty starszej niż 3 msce bo tam chyba pisało że data nie może być starsza więcej niż 3 msce ale dobrze nie pamiętam bo weryfikowałem się w ubiegły piątek ale tak mi się wydaje że tak pisalo

AGUSSSIA

Post autor: AGUSSSIA » pn paź 14, 2024 4:25 pm

Rachunek jest z wrzesnia

ODPOWIEDZ