nową weryfikację
-
Re: nową weryfikację
A ja mam pytanie czy któraś z was może wie.
Jeżeli rok temu dałam na payredeem rachunek jakiś za internet z moim adresem a teraz dam SU rachunek za internet ale z innym adresem to to mi przejdzie czy nie? Rok temu mieszkałam gdzie indziej...
Jeżeli rok temu dałam na payredeem rachunek jakiś za internet z moim adresem a teraz dam SU rachunek za internet ale z innym adresem to to mi przejdzie czy nie? Rok temu mieszkałam gdzie indziej...
-
Nie bierz pod uwagę tego wcześniejszego adresu. Musisz dać rachunek z adresem zamieszkania obecnym. Taki sam jaki wpisujesz wypełniając formularz. Musi być nie starszy niż 3 miesiące. Może być też umowa najmu mieszkania np.ciasna_czikita pisze: ↑sob paź 12, 2024 9:44 amA ja mam pytanie czy któraś z was może wie.
-
Hey czy któraś z was przechodziła weryfikacji mieszkając za granicą ?? Bo jestem ciekawa jak to wygląda dla lasek nadających z innych Państw z poza Uniji?? Czy jest sens w ogóle do tego podchodzić?? Czy weryfikują tylko ludzi którzy mieszkają w Polsce??
-
hej dziewczyny , czy ktoras z Was przeszla juz nowa weryfikacje i moze mi powiedziec jak wygenerowac dokument (rachunek) tak aby widnialy na nim dane muejsce zamieszkania itp , bo na moim widniej tylko imie i naziwko i przez to nie moge przejsc weryfikacji
Ostatnio zmieniony pn paź 14, 2024 1:15 pm przez BRANDILOVESU, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Więc musi to być jakiś rachunek na którym masz i imię i nazwisko i adres. Inne nie przejdą. Te wszystkie dane muszą być na tym dokumencie widoczne. Może to być np umowa najmu mieszkania lub też faktura za internet z ostatniego miesiąca.BRANDILOVESU pisze: ↑pn paź 14, 2024 11:53 amhej dziewczyny , czy ktoras z Was przeszla juz nowa weryfikacje i moze mi powiedziec jak wygenerowac dokument (rachunek) tak aby widnialy na nim dane muejsce zamieszkania itp , bo na moim widniej tylko imie i naziwko i przez to nie moge przejsc weryfikacji
Ja wszystko mam adres,nazwisko i nadal nie umiem przejść weryfikacji, nie wiem dlaczego ? Ściągam w ing przelew na pdf i później zdj przerabiam na tą wersję co su wymaga i 3raz odrzucone :( .. . I muszę od nowa weryfikację przejść ale nie wiem co złe robie . Dziewczyny a jak robicie punkt4?weryfikacyjny przelew czy to drugie?