no to wlasnie pisze tam, tylko czasem trzeba poczekac az ktos sie odezwe, ale juz pisalam kilka razy i zawsze mi odpowiadaja :) tylko zaczynam od "hej, please polish" :))Lena87 pisze: ↑wt maja 09, 2023 12:17 pmA na ktorym czacie do nich pisałaś bo ja pisze na PR miedzy godz 9-17 mial byc dostepny dla nas czat w jezyku polskim a tam nikogo nie ma hahah może ja pisze nie tam gdzie potrzeba :)
Ile trwaja teraz wypłaty przez su
Re: Ile trwaja teraz wypłaty przez su
hahah a no to widzisz nie wiedziałam :D no nic popisałam z nimi po angielsku :D ale dzieki teraz juz bede wiedziała :) dziękiNiunia_ pisze: ↑wt maja 09, 2023 12:39 pmno to wlasnie pisze tam, tylko czasem trzeba poczekac az ktos sie odezwe, ale juz pisalam kilka razy i zawsze mi odpowiadaja :) tylko zaczynam od "hej, please polish" :))
-
W piątek 05.05. wyslalam z PR na konto bankowe PKO BP do dnia dzisiejszego nie mam pieniedzy na koncie. Pomijam fakt, ze jeszcze wiszą mi kolejne przelewy z tego tygodnia. Pierwszy przelew dostalam wczesniej. Z drugim widzę,że jest problem :(
Prosze :) moze daj znac jak dostaniesz poniedzialkowy :)Lena87 pisze: ↑wt maja 09, 2023 12:54 pmhahah a no to widzisz nie wiedziałam :D no nic popisałam z nimi po angielsku :D ale dzieki teraz juz bede wiedziała :) dzięki
A jeszcze mam pytanko, w juz zrealizowanych przelewach we wkladce wyplaty masz status "w toku" czy jakis inny?Lena87 pisze: ↑pn maja 08, 2023 2:17 pmHej dalej jest tak jak było do 7 dni maja czas na realizacje :) ale jesli przelew wyjdzie z Su to automatycznie wchodzi na paredeemPiekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn maja 08, 2023 1:14 pmHej mam pytanie ile teraz trwa wyplacanie żetonów przez su na payreddem?
dobra juz dostalam prze chwila :)Niunia_ pisze: ↑wt maja 09, 2023 2:43 pmA jeszcze mam pytanko, w juz zrealizowanych przelewach we wkladce wyplaty masz status "w toku" czy jakis inny?Lena87 pisze: ↑pn maja 08, 2023 2:17 pmHej dalej jest tak jak było do 7 dni maja czas na realizacje :) ale jesli przelew wyjdzie z Su to automatycznie wchodzi na paredeemPiekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn maja 08, 2023 1:14 pmHej mam pytanie ile teraz trwa wyplacanie żetonów przez su na payreddem?
-
U mnie su zleciło już na payreedem i właśnie też wisi mi od wczoraj że statusem "w toku"Niunia_ pisze: ↑wt maja 09, 2023 2:43 pmA jeszcze mam pytanko, w juz zrealizowanych przelewach we wkladce wyplaty masz status "w toku" czy jakis inny?Lena87 pisze: ↑pn maja 08, 2023 2:17 pmHej dalej jest tak jak było do 7 dni maja czas na realizacje :) ale jesli przelew wyjdzie z Su to automatycznie wchodzi na paredeemPiekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn maja 08, 2023 1:14 pmHej mam pytanie ile teraz trwa wyplacanie żetonów przez su na payreddem?
no wlasnie tez wczoraj dostalam na konto, a dalej wisi "w toku" :)) bez sensu ta opcjaPiekna_I_Bestiaa pisze: ↑śr maja 10, 2023 8:41 amU mnie su zleciło już na payreedem i właśnie też wisi mi od wczoraj że statusem "w toku"
hej dostałam wszystkie przelewy juz wczoraj własnie ale tak cały czas one widnieja w toku nawet po wejsciu na konto :)Niunia_ pisze: ↑wt maja 09, 2023 2:43 pmA jeszcze mam pytanko, w juz zrealizowanych przelewach we wkladce wyplaty masz status "w toku" czy jakis inny?Lena87 pisze: ↑pn maja 08, 2023 2:17 pmHej dalej jest tak jak było do 7 dni maja czas na realizacje :) ale jesli przelew wyjdzie z Su to automatycznie wchodzi na paredeemPiekna_I_Bestiaa pisze: ↑pn maja 08, 2023 1:14 pmHej mam pytanie ile teraz trwa wyplacanie żetonów przez su na payreddem?