Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Pomocy !

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Awatar użytkownika
GORYL

Re: Pomocy !

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 12:24 am

KobietaKlasa pisze:
sob mar 18, 2023 12:16 am
Tak mam żetony na koncie , przesłałam zdjęcie dowodu i teraz mam informacje taka :Aby zweryfikować tożsamość potrzebujemy uzyskać Twoje dane osobowe (Imię, Nazwisko, Adres) oraz informacje o rachunku bankowym. Proces ten realizowany jest poprzez naszego partnera, firmę Authologic. Więcej szczegółów znajdziesz w naszym Regulaminie.

Po przejściu na stronę partnera zostaniesz poproszony o zalogowanie się do swojego konta bankowego i udzielenie zgody na przekazanie nam danych. . Wchodzę na stronę Authologic ale nie widze tam , gdzie mam się zalogowac do swojego konta . Nie widze zakładki mojego konta ....
Jak nie ma twojego banku?
Jaki to jest bank bo tu się weryfikowało setki kobiet i każda miała inny bank.

KobietaKlasa

Post autor: KobietaKlasa » sob mar 18, 2023 1:01 am

MBank .

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 1:14 am

KobietaKlasa pisze:
sob mar 18, 2023 1:01 am
MBank .
Były takie przypadki z bankami milenium PKO mBank miały tu problemy.
Jeśli założysz nowy bank dużo osób polecało Alior idzie odrazu bez problemu.
Ja tego szablonu nie widzę nie jestem Wykonawcą jak wy jutro tu pomogą Ci dziewczyny co to robiły.

KobietaKlasa

Post autor: KobietaKlasa » sob mar 18, 2023 8:21 am

Czy to chodzi o to po prostu , ze ja mam wyslac symboliczna kwotę na konto authologic zeby oni potwierdzili showuptv moja tożsamość ???

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 8:46 am

KobietaKlasa pisze:
sob mar 18, 2023 8:21 am
Czy to chodzi o to po prostu , ze ja mam wyslac symboliczna kwotę na konto authologic zeby oni potwierdzili showuptv moja tożsamość ???

Tak są dwie opcje szybki sposób i przelew zwykły 1gr tak to musi być zrobione jak ci to zakceptuje to krok 3 zawołać na transmisję modraratora opis transmisji @MODERATOR.

ODPOWIEDZ