Przelewy masakra zero odzewu
-
No cóż, te sprytniejsze kobiety i tak sprzedadzą żetony prywatnie za blika, więc showupku radzę się pospieszyć, bo jeśli dziewczyny sprzedają żetony to i nikt ich nie kupuje od was :) a kobiety zaraz będą w takiej sytuacji i wyboru nie będzie, no cóż jeśli mój pracodawca zostawia mnie bez środków do życia na 2 miesiące to raczej nie powinien być zły że chce dorobić na boku, a wy z tego co słyszałem banujecie kobiety za sprzedaż żetonów, slabe.. Wstyd, nie dość że zabraliście im kasę na którą zapracowały to jeszcze zmuszacie je do tego by nic nie sprzedawały, by klient na zakup żetonow był, jedynie przez strone showup..Egoizm... Mimo że jestem facetem to rozumiem zażenowanie kobiet, no cóż.. Co możecie zrobić.. siedzieć i czekać lub wbijać na kamerki i dawać dalej zarabiać portalowi, mimo że już pewnie z 2 miliony mają na czysto.. U mnie w pracy też był przestój i nie wypłacali przez tydzień, to my nie pracowaliśmy i firma była w stratach 3x większych.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
U mnie dalej czekają na zrealizowanie. Nie dostałam nic. W panelu wypłat widnieje cały czas ten sam komunikat.