Wyplaty z nowym regulaminem
Wyplaty z nowym regulaminem
Ktos juz wyplacal z nowym regulaminem? Jak to dziala teraz? Jakies nowe etapy weryfikacji czy co?
Tak dziewczyny piszą na drugim forum
-
Wczoraj rozamwialam z moderatorem . Narazie wyplaty zlecaja a w najblizszym czasie maja dodac formularz do wypelnienia. Mi z 30 wyplate wczoraj zlecili. Kolejne nie sa anulowane tylko wisza.
Kilka dziewczyn pisało, że wiszą, a jedna, że żetony wróciły więc nie wiadomo w sumie jak jestOkropna_Zla_Podla pisze: ↑śr paź 02, 2024 4:14 pmWczoraj rozamwialam z moderatorem . Narazie wyplaty zlecaja a w najblizszym czasie maja dodac formularz do wypelnienia. Mi z 30 wyplate wczoraj zlecili. Kolejne nie sa anulowane tylko wisza.
Na mail dostałam info, że trzeba będzie przechodzić weryfikację od nowa… ciekawe jak będzie, mogliby podać więcej jasnych i klarownych informacji…Okropna_Zla_Podla pisze: ↑śr paź 02, 2024 4:14 pmWczoraj rozamwialam z moderatorem . Narazie wyplaty zlecaja a w najblizszym czasie maja dodac formularz do wypelnienia. Mi z 30 wyplate wczoraj zlecili. Kolejne nie sa anulowane tylko wisza.