Niezlecona wypłata z przed ponad 7 dni roboczych
-
Niezlecona wypłata z przed ponad 7 dni roboczych
Jak w temacie. Showup nie zlecił mojej wypłaty z przed 7 dni roboczych, a w regulaminie jest, że do tego czasu max wysyłają. Nikt z nich oczywiście nie odpowiada na moje maile. Miał ktoś lub ma taką sytuację?
Hejka chyba 7 dni roboczych musi byc bo z tego co zauwazyłam to tak jak by weekendów nie zaliczali . Więc może napisz do nich chociaz oststnio tez chyba cos sie dzieje bo tez długo czekałam zlecili mi 20 ale za to teraz PR nie wysyła tez czekam :)vanillaisforicecram pisze: ↑wt maja 21, 2024 9:19 pmJak w temacie. Showup nie zlecił mojej wypłaty z przed 7 dni roboczych, a w regulaminie jest, że do tego czasu max wysyłają. Nikt z nich oczywiście nie odpowiada na moje maile. Miał ktoś lub ma taką sytuację?
-
mineło 7 dni roboczych, dalej mi nie wyslali wypłaty którą zleciłam 12 maja i nie odpisują na wiadoomści, nicLena87 pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:29 amHejka chyba 7 dni roboczych musi byc bo z tego co zauwazyłam to tak jak by weekendów nie zaliczali .vanillaisforicecram pisze: ↑wt maja 21, 2024 9:19 pmJak w temacie. Showup nie zlecił mojej wypłaty z przed 7 dni roboczych, a w regulaminie jest, że do tego czasu max wysyłają. Nikt z nich oczywiście nie odpowiada na moje maile. Miał ktoś lub ma taką sytuację?
Kurde dziwne bo ja zlecałam jakos 13-14 i dopiero su 20 pusciło . Masakra znowu sie zaczyna :(vanillaisforicecram pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:31 ammineło 7 dni roboczych, dalej mi nie wyslali wypłaty którą zleciłam 12 maja i nie odpisują na wiadoomści, nicLena87 pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:29 amHejka chyba 7 dni roboczych musi byc bo z tego co zauwazyłam to tak jak by weekendów nie zaliczali .vanillaisforicecram pisze: ↑wt maja 21, 2024 9:19 pmJak w temacie. Showup nie zlecił mojej wypłaty z przed 7 dni roboczych, a w regulaminie jest, że do tego czasu max wysyłają. Nikt z nich oczywiście nie odpowiada na moje maile. Miał ktoś lub ma taką sytuację?
-
chyba tak, jak na początku 2023 zrobili przerwe w wypłatach na prawie 4 miesiące tez nic nie odpisywali co sie dzieje tylko pisali, ze mają 7 dni roboczych. na samym począżtku Jak do nich napisałam zanim minęło 7 dni roboczych od 12 maja i mi nie zlecili wypłaty a wiedziałam, że innym osobom wysyłają pieniądze tak mi właśnie napisali ,,prosze pamietac że mamy 7 dni roboczych". Teraz już minęło 8 dni roboczych i NIC nie odpisuja a wypłata stoiLena87 pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:34 amKurde dziwne bo ja zlecałam jakos 13-14 i dopiero su 20 pusciło . Masakra znowu sie zaczyna :(vanillaisforicecram pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:31 ammineło 7 dni roboczych, dalej mi nie wyslali wypłaty którą zleciłam 12 maja i nie odpisują na wiadoomści, nic
Tak wiem pamietam dość długi był przestój potem zmieniali płatnika a jest jeszcze gorzej niz było , myslałam ze to bedzie szło bardziej sprawnie a tu ci maja 7 dni tamci tez wysyłaja kiedy chca masakra , człowiek nie wie juz czego sie spodziewac .vanillaisforicecram pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:42 amchyba tak, jak na początku 2023 zrobili przerwe w wypłatach na prawie 4 miesiące tez nic nie odpisywali co sie dzieje tylko pisali, ze mają 7 dni roboczych. na samym począżtku Jak do nich napisałam zanim minęło 7 dni roboczych od 12 maja i mi nie zlecili wypłaty a wiedziałam, że innym osobom wysyłają pieniądze tak mi właśnie napisali ,,prosze pamietac że mamy 7 dni roboczych". Teraz już minęło 8 dni roboczych i NIC nie odpisuja a wypłata stoiLena87 pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:34 amKurde dziwne bo ja zlecałam jakos 13-14 i dopiero su 20 pusciło . Masakra znowu sie zaczyna :(vanillaisforicecram pisze: ↑śr maja 22, 2024 9:31 am
mineło 7 dni roboczych, dalej mi nie wyslali wypłaty którą zleciłam 12 maja i nie odpisują na wiadoomści, nic