Płynność wypłat z su
- toweliiegirl420
Re: Płynność wypłat z su
Ty już będziesz miała do końca tygodnia a ja NIE
Szczerze mówiąc, nie ma słów odpowiednich do oburzenia. Dwa tygodnie temu zamówiłem żetony, przyszły dwa dni wcześniej na PayRedeem, ale zamówiłem je w tę niedzielę i nie ma żetonów, nie rozumiem, jak to zrozumieć. Napisali również, że jeśli dzisiaj wypłata zostanie otrzymana, jutro dotrą żetony, ale jaki jest wynik?
- toweliiegirl420
Nie rozumiem co piszeszAmely pisze: ↑śr cze 14, 2023 7:43 pmSzczerze mówiąc, nie ma słów odpowiednich do oburzenia. Dwa tygodnie temu zamówiłem żetony, przyszły dwa dni wcześniej na PayRedeem, ale zamówiłem je w tę niedzielę i nie ma żetonów, nie rozumiem, jak to zrozumieć. Napisali również, że jeśli dzisiaj wypłata zostanie otrzymana, jutro dotrą żetony, ale jaki jest wynik?
Przyszły dwa dni wcześniej, nie ma zetonow, jeśli dziś zostanie otrzymana jutro dotrą
Cooo
- toweliiegirl420
Napisz po ukraińsku wytłumaczę ciAmely pisze: ↑śr cze 14, 2023 7:43 pmSzczerze mówiąc, nie ma słów odpowiednich do oburzenia. Dwa tygodnie temu zamówiłem żetony, przyszły dwa dni wcześniej na PayRedeem, ale zamówiłem je w tę niedzielę i nie ma żetonów, nie rozumiem, jak to zrozumieć. Napisali również, że jeśli dzisiaj wypłata zostanie otrzymana, jutro dotrą żetony, ale jaki jest wynik?
- toweliiegirl420
Amely napisz po ukraińsku czy rosyjsku
Ja znam te języki ale nie rozumiem co ty piszesz
Piszesz że pieniądze dotarły na payredeem ale nie są na koncie payredeem :)
Nie jesteś z Polski, proszę cię napisać po ukraińsku wtedy ci wytłumaczę o co chodzi
Jeśli nie napiszesz to była moja ostatnia wiadomość, dalej myśl sama :)
Powodzenia
Ja znam te języki ale nie rozumiem co ty piszesz
Piszesz że pieniądze dotarły na payredeem ale nie są na koncie payredeem :)
Nie jesteś z Polski, proszę cię napisać po ukraińsku wtedy ci wytłumaczę o co chodzi
Jeśli nie napiszesz to była moja ostatnia wiadomość, dalej myśl sama :)
Powodzenia
-
Ja wypłaciłam 8 czerwca i też do dziś kasa na Redim nie wpłynęła. Myślałam ,że to tylko u mnie wisi ,ale widzę że to znowu globalny problem. Maskara z tym su a miało być tak pięknie. Kiedyś nawet mi w niedzielę w nocy zlecili wypłatę o 22,00 a tu znowu cisza.
-
Tylko szkoda że ten regulamin dotyczy jedną stronę .... !