U mnie od 10 (sobota) to poczekam sobie z dobry tydzień (oby nie więcej) 😝Okropna_Zla_Podla pisze: ↑śr cze 14, 2023 11:56 am
u mnie wszystko od 8.06 stoi. Poprostu szok. Rozumiem 7 dni maja i bla bla, ale wyplacali 3 razy w tygodniu, poznie 2 razy, a teraz raz na 8 dni? i to nie wiadomo czy dzis beda wyplaty u nas. + z PayRedeem jeszcze czeka sie przelew kilka dni.
Płynność wypłat z su
- toweliiegirl420
Re: Płynność wypłat z su
- toweliiegirl420
Umiem czekać jeśli wiem na co, ale administracja nie odpowiada, a tylko 7 dni 7 dni 7 dni ......
Szkoda gadać
Szkoda gadać
-
no wlasnie a nie ze okaze sie ze maja problemy z wyplatami...toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 12:40 pmUmiem czekać jeśli wiem na co, ale administracja nie odpowiada, a tylko 7 dni 7 dni 7 dni ......
Szkoda gadać
chyba nigdzie nie napotkalam taki burdel jak tutaj...
czy to naprawde nie mozna zrobic konkretne dni na wyplate ze by my mogli sobie na cos liczyc?
chore to jest i tyle...
ostatnio mialam problem, zawolalam moderatora to on wyszedl z priva na ktorym mi nie pomogl i nawet nie wytlumaczyl co moge zrobic. Poprostu w pol rozmowy wyszedl sobie:))) A my chcemy jakies jasnosci za wyplaty jak tu pracowniki nie umia normalnie sie zachowywac...
- toweliiegirl420
Mam dużo do powiedzenia ale dostanę bana za swoje zdanie ........Okropna_Zla_Podla pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:21 pmno wlasnie a nie ze okaze sie ze maja problemy z wyplatami...toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 12:40 pmUmiem czekać jeśli wiem na co, ale administracja nie odpowiada, a tylko 7 dni 7 dni 7 dni ......
Szkoda gadać
czy to naprawde nie mozna zrobic konkretne dni na wyplate ze by my mogli sobie na cos liczyc?
chore to jest i tyle...
ostatnio mialam problem, zawolalam moderatora to on wyszedl z priva na ktorym mi nie pomogl i nawet nie wytlumaczyl co moge zrobic. Poprostu w pol rozmowy wyszedl sobie:))) A my chcemy jakies jasnosci za wyplaty jak tu pracowniki nie umia normalnie sie zachowywac...
Musimy uzbroić się w cierpliwość lub coś zmienić 🙃
Tak nie da się żyć i pracować...
-
Witaj, kolego! Czy sytuacja uległa jakiejkolwiek zmianie?toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:49 pmMam dużo do powiedzenia ale dostanę bana za swoje zdanie ........Okropna_Zla_Podla pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:21 pmno wlasnie a nie ze okaze sie ze maja problemy z wyplatami...toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 12:40 pmUmiem czekać jeśli wiem na co, ale administracja nie odpowiada, a tylko 7 dni 7 dni 7 dni ......
Szkoda gadać
chore to jest i tyle...
- toweliiegirl420
NIC! WISI CAŁY BOŻY CZAS!little-fox1999 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:58 pmWitaj, kolego! Czy sytuacja uległa jakiejkolwiek zmianie?toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:49 pmMam dużo do powiedzenia ale dostanę bana za swoje zdanie ........Okropna_Zla_Podla pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:21 pm
no wlasnie a nie ze okaze sie ze maja problemy z wyplatami...
chore to jest i tyle...
do poniedziałku już nie dostaniemy kasy. Basta
Zaczekaj bo faktycznie 7 dnia dajątoweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:02 pmNIC! WISI CAŁY BOŻY CZAS!little-fox1999 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:58 pmWitaj, kolego! Czy sytuacja uległa jakiejkolwiek zmianie?toweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:49 pm
Mam dużo do powiedzenia ale dostanę bana za swoje zdanie ........
- toweliiegirl420
Ostatnio też było 7 dni a potem 3 miesięcy bez kasy 🙃🙃🙃sandzia31 pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:05 pmZaczekaj bo faktycznie 7 dnia dajątoweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:02 pmNIC! WISI CAŁY BOŻY CZAS!little-fox1999 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:58 pm
Witaj, kolego! Czy sytuacja uległa jakiejkolwiek zmianie?
- toweliiegirl420
Rozumiesz że do poniedziałku już nie dostanę nic? Bo muszę czekać na wypłatę z payredeem a wyplacilam w sobotę 10 .........sandzia31 pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:05 pmZaczekaj bo faktycznie 7 dnia dajątoweliiegirl420 pisze: ↑śr cze 14, 2023 6:02 pmNIC! WISI CAŁY BOŻY CZAS!little-fox1999 pisze: ↑śr cze 14, 2023 5:58 pm
Witaj, kolego! Czy sytuacja uległa jakiejkolwiek zmianie?
To ile muszę czekać?