wycofanie się na Ukrainę
wycofanie się na Ukrainę
Mówią, że jest nowy panel do wypłaty. czy u każdego się wyświetla? Nie mam i co mam zrobić?
-
Witam, jak rozumiem Ukrainki muszą mieć polskie konto, po czym Portfel będzie dostępny?, ale co zrobić dla tych, które nie mają polskiego konta, w ogóle nie będą mogły wypłacić swoich żetonów ?
-
revolut sobie zaloz lub zenAdelina835 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 8:32 amWitam, jak rozumiem Ukrainki muszą mieć polskie konto, po czym Portfel będzie dostępny?, ale co zrobić dla tych, które nie mają polskiego konta, w ogóle nie będą mogły wypłacić swoich żetonów ?
-
Niestety nie ma możliwości założenia konta internetowego w polskim banku.
-
послухай revolut це не польський банк. Внесок на відкриття рахунку висилається онлайн. Карту фізичну надсилають поштою. Але одразу після реєстрації є можливість зробити віртуальну карту яку можна підключити під google або apple pay. Ви б хоча б перевірили перед тим як писатиAdelina835 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 9:48 amNiestety nie ma możliwości założenia konta internetowego w polskim banku.
-
Nie można go otworzyć online, jeśli obecnie mieszkasz na Ukrainie Wiem, co piszę ,I dzięki za odpowiedź
-
jest mozliwosc:) otwieralam osobiscie mieszkajac w Ukrainie:) wiec tez wiem co pisze:) ale jak chce sie siedziec i jeczec ze sie nie da to ok- wiecej na ten temat sie nie odzywam:) PozdrawiamAdelina835 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 10:10 amNie można go otworzyć online, jeśli obecnie mieszkasz na Ukrainie Wiem, co piszę ,I dzięki za odpowiedź
-
Spróbuj RevolutOkropna_Zla_Podla pisze: ↑wt kwie 25, 2023 10:44 amjest mozliwosc:) otwieralam osobiscie mieszkajac w Ukrainie:) wiec tez wiem co pisze:) ale jak chce sie siedziec i jeczec ze sie nie da to ok- wiecej na ten temat sie nie odzywam:) PozdrawiamAdelina835 pisze: ↑wt kwie 25, 2023 10:10 amNie można go otworzyć online, jeśli obecnie mieszkasz na Ukrainie Wiem, co piszę ,I dzięki za odpowiedź
Ostatnio zmieniony wt kwie 25, 2023 2:17 pm przez Twoja_Laska, łącznie zmieniany 1 raz.