Mam Velo bank już od lat (od czasów Getin Banku)Kettelin_Love pisze: ↑czw mar 30, 2023 4:52 pmCześć Kamila) Czy otworzyłeś konto w Polsce w Velo Banku i dokonałeś wypłaty i czy otrzymałeś ją na swoje konto?)
Cały czas zlecam wszystko ok
Dzisiaj jest wt cze 24, 2025 5:47 am
Post autor: toweliiegirl420 » czw mar 30, 2023 7:57 pm
Mam Velo bank już od lat (od czasów Getin Banku)Kettelin_Love pisze: ↑czw mar 30, 2023 4:52 pmCześć Kamila) Czy otworzyłeś konto w Polsce w Velo Banku i dokonałeś wypłaty i czy otrzymałeś ją na swoje konto?)
Post autor: GORYL » pt mar 31, 2023 6:12 am
Post autor: thetimeisnow » pt mar 31, 2023 12:07 pm
Pisałam maila do adminitracji, ale nie dostałam odpowiedzi. My nadal nie dotarliśmy środków na konto, a ponoć przelew zrealizowano tydzień temu. Nie wiem jak inaczej można skontaktować się z administracją
Post autor: Niegrzecznieniegrzeczna » pt mar 31, 2023 12:18 pm
Post autor: Lena87 » pt mar 31, 2023 1:19 pm
hejka u mnie to wyglądało tak ze dodałam skan dowodu jak sie poprawnie dodał przekierowało mnie do weryfikacji banku po zalogowaniu do banku miałam poprawna weryfikacje była informacja na moim koncie su o ty ze zostało pomyślnie zweryfikowane i info ze mam odpalić transmisje publiczna i czekać na zawołanie moderatora , moderator wszedł sprawdził wizerunek z dowodem czy faktycznie to ja zatwierdził i juz było ok mogłam zlecać wypłaty.Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑pt mar 31, 2023 12:18 pmHejka , dziewczyny jak przebiegła u Was weryfikacja ? Mianowicie dwa pierwsze kroki przeszły bez problemu , przeszłam do kroku trzeciego , miałam rozmowę z adminem i nadal kieruje mnie do kroku trzeciego . Proszę o szybką odpowiedź
Post autor: Lena87 » pt mar 31, 2023 1:21 pm
Lena87 pisze: ↑pt mar 31, 2023 1:19 pmhejka u mnie to wyglądało tak ze dodałam skan dowodu jak sie poprawnie dodał przekierowało mnie do weryfikacji banku po zalogowaniu do banku miałam poprawna weryfikacje była informacja na moim koncie su o ty ze zostało pomyślnie zweryfikowane i info ze mam odpalić transmisje publiczna i czekać na zawołanie moderatora , moderator wszedł sprawdził wizerunek z dowodem czy faktycznie to ja zatwierdził i juz było ok mogłam zlecać wypłaty.Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑pt mar 31, 2023 12:18 pmHejka , dziewczyny jak przebiegła u Was weryfikacja ? Mianowicie dwa pierwsze kroki przeszły bez problemu , przeszłam do kroku trzeciego , miałam rozmowę z adminem i nadal kieruje mnie do kroku trzeciego . Proszę o szybką odpowiedź
Jeśli masz dalej to samo zrób weryfikacje jeszcze raz bo u mnie na drugi dzień też wystąpił błąd i musiałam od nowa ja robić bo niby konto się nie zgadzało .
Post autor: GORYL » sob kwie 01, 2023 3:16 pm
Kieruję cie do kroku 2.Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑pt mar 31, 2023 12:18 pmHejka , dziewczyny jak przebiegła u Was weryfikacja ? Mianowicie dwa pierwsze kroki przeszły bez problemu , przeszłam do kroku trzeciego , miałam rozmowę z adminem i nadal kieruje mnie do kroku trzeciego . Proszę o szybką odpowiedź
Wróć do „Problem z wypłatą żetonów”