Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Przelewy24

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
RenaSexy

Przelewy24

Post autor: RenaSexy » pn mar 27, 2023 8:27 pm

Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.

MissIriska

Post autor: MissIriska » pn mar 27, 2023 9:03 pm

też wszystko zrobiłem. ale po tygodniu tokeny wrócą na moje konto( Dlaczego niektórzy ludzie zarabiają, a inni nie? strona zarabia na modelkach ale nie ma tu wsparcia i motywacji do dalszej pracy

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt mar 28, 2023 12:09 pm

MissIriska pisze:
pn mar 27, 2023 9:03 pm
też wszystko zrobiłem. ale po tygodniu tokeny wrócą na moje konto( Dlaczego niektórzy ludzie zarabiają, a inni nie? strona zarabia na modelkach ale nie ma tu wsparcia i motywacji do dalszej pracy
RenaSexy pisze:
pn mar 27, 2023 8:27 pm
Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
Wszystkie informacje udziela administracja wszystkowidze i PayRedeem_Support tam pytajcie.
viewtopic.php?f=37&t=12762&start=470

ODPOWIEDZ