Witam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
Przelewy24
-
też wszystko zrobiłem. ale po tygodniu tokeny wrócą na moje konto( Dlaczego niektórzy ludzie zarabiają, a inni nie? strona zarabia na modelkach ale nie ma tu wsparcia i motywacji do dalszej pracy
MissIriska pisze: ↑pn mar 27, 2023 9:03 pmteż wszystko zrobiłem. ale po tygodniu tokeny wrócą na moje konto( Dlaczego niektórzy ludzie zarabiają, a inni nie? strona zarabia na modelkach ale nie ma tu wsparcia i motywacji do dalszej pracy
Wszystkie informacje udziela administracja wszystkowidze i PayRedeem_Support tam pytajcie.RenaSexy pisze: ↑pn mar 27, 2023 8:27 pmWitam, ponownie potwierdziłem swoje konto bankowe,(przlewy24) ale moje zarobione pieniądze nie trafiły na moje konto, wszystkie są również na stronie .CO MAM ZROBIĆ ?
niech ktoś wyjaśni, jak wypłacić pieniądze, konto zostało potwierdzone, ale pieniądze są nadal na stronie.
viewtopic.php?f=37&t=12762&start=470