pokazanie twarzy moderatorowi ?
-
pokazanie twarzy moderatorowi ?
Jak wygląda wizyta Moderatora na privie? Trzeba pokazać twarz czy na czym polega na weryfikacja? ktoś już ją przechodził?
- loveSex2012
A jak długo po weryfikacji bankowej (mam juz zrobioną online) trzeba czekać na moderatora w celu weryfikacji na priv? Lub w jakich godzinach najlepiej ustawić tą transmisję i czekać? Ustawiałyście może jakiś specjalny priv w szablonach czy te co macie normalnie?
-
U mnie był w ciągu minuty, w tych godzinach jak teraz, więc przy tej pierwszej głównej pobankowej nie trzeba długo czekać. Priv dowolny, tylko muszą być aktywne. W momencie klikania powinno Ci się pojawić "rozmowa z moderatorem" (czy coś podobnego :p) na 60min jako opis priva.loveSex2012 pisze: ↑pn mar 20, 2023 6:06 pmA jak długo po weryfikacji bankowej (mam juz zrobioną online) trzeba czekać na moderatora w celu weryfikacji na priv? Lub w jakich godzinach najlepiej ustawić tą transmisję i czekać? Ustawiałyście może jakiś specjalny priv w szablonach czy te co macie normalnie?
- loveSex2012
Dzieki wielkie za odpowiedz w takim razie ogarniam się i wskakuje :)LorekAssholek pisze: ↑pn mar 20, 2023 6:14 pmU mnie był w ciągu minuty, w tych godzinach jak teraz, więc przy tej pierwszej głównej pobankowej nie trzeba długo czekać. Priv dowolny, tylko muszą być aktywne. W momencie klikania powinno Ci się pojawić "rozmowa z moderatorem" (czy coś podobnego :p) na 60min jako opis priva.loveSex2012 pisze: ↑pn mar 20, 2023 6:06 pmA jak długo po weryfikacji bankowej (mam juz zrobioną online) trzeba czekać na moderatora w celu weryfikacji na priv? Lub w jakich godzinach najlepiej ustawić tą transmisję i czekać? Ustawiałyście może jakiś specjalny priv w szablonach czy te co macie normalnie?
-
dzień dobry, dlaczego moderator nie wchodzi na prywatny czat i nie sprawdza dokumentów?
Czekam na niego od 3 dni, potrzebuję pieniędzy, ale od 2,5 miesiąca nie ma żadnych płatności
Czekam na niego od 3 dni, potrzebuję pieniędzy, ale od 2,5 miesiąca nie ma żadnych płatności
- loveSex2012
Jak weryfikowałsś swoje konto ( poprzez przelew czy szybkz weryfikacja poprze zalogowanie się do konta i możliwość potwierdzenia danych)? Jeśli pozostal Tobie krok 3 to najlepiej (w moim przypadku) wejść kolo 17HotAndSpicy1 pisze: ↑śr mar 22, 2023 6:46 amdzień dobry, dlaczego moderator nie wchodzi na prywatny czat i nie sprawdza dokumentów?