Czy ktoś po weryfikacji konta zlecił już wypłatę i dzisiaj te pieniądze otrzymał?
Czy możecie napisać jak już otrzymacie przelew? 🙂
Wyplaty
Tak zleciły zaraz po zweryfikowaniu te co nie miały problemu.znajoma_nieznajoma pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:44 pmCzy ktoś po weryfikacji konta zlecił już wypłatę i dzisiaj te pieniądze otrzymał?
Przelew jest w stanie oczekujących lub realizacji.
pomóż mi z wypłatą Chipa, jestem gotów dostarczyć dokumenty i konto Polskiego Banku.Mam wymagane hasło .Podaję hasło, pisze nieprawidłowe hasło.GORYL pisze: ↑pt mar 17, 2023 11:35 amTak zleciły zaraz po zweryfikowaniu te co nie miały problemu.znajoma_nieznajoma pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:44 pmCzy ktoś po weryfikacji konta zlecił już wypłatę i dzisiaj te pieniądze otrzymał?
Spokojnie napisz na dział techniczny komunikaty tam jest admin pomoże ci.RenaSexy pisze: ↑pt mar 17, 2023 7:40 pmpomóż mi z wypłatą Chipa, jestem gotów dostarczyć dokumenty i konto Polskiego Banku.Mam wymagane hasło .Podaję hasło, pisze nieprawidłowe hasło.GORYL pisze: ↑pt mar 17, 2023 11:35 amTak zleciły zaraz po zweryfikowaniu te co nie miały problemu.znajoma_nieznajoma pisze: ↑czw mar 16, 2023 6:44 pmCzy ktoś po weryfikacji konta zlecił już wypłatę i dzisiaj te pieniądze otrzymał?