Oh jejku, przykro mi.
Miałam się dziś za to zabrać, żeby zlecić sobie kasę, bo już jest trochę spokojniej, ale jednak poczekam chyba jeszcze dłużej aż się skonczą te problemy.
Czyli wiem na pewno, że nie zrobię na millenium.
Dzisiaj jest śr cze 25, 2025 4:59 am
Post autor: ciasna_czikita » czw mar 16, 2023 2:27 pm
Oh jejku, przykro mi.
Post autor: monikadomina » czw mar 16, 2023 5:15 pm
Post autor: NiceTooMeetYou » czw mar 16, 2023 6:45 pm
W alior i milleenium jest problem z autoryzacja , natomiast w stantander , Revolut na lajciku poszłomonikadomina pisze: ↑czw mar 16, 2023 5:15 pmJa od wczoraj miałam problem z milenium i ing nowe konto w alior założyłam i od razu przeszło mi
Post autor: NiceTooMeetYou » czw mar 16, 2023 6:47 pm
w ing te ładnie przeszło - w millennium jest wyamagany jakiś kod token - tego kodu nigdzie nie mamonikadomina pisze: ↑czw mar 16, 2023 5:15 pmJa od wczoraj miałam problem z milenium i ing nowe konto w alior założyłam i od razu przeszło mi
Post autor: monikadomina » czw mar 16, 2023 7:11 pm
Post autor: _FiJi_00 » czw mar 16, 2023 7:28 pm
Z Milleenium jest wciąż problemciasna_czikita pisze: ↑czw mar 16, 2023 2:27 pmOh jejku, przykro mi.
Miałam się dziś za to zabrać, żeby zlecić sobie kasę, bo już jest trochę spokojniej, ale jednak poczekam chyba jeszcze dłużej aż się skonczą te problemy.
Czyli wiem na pewno, że nie zrobię na millenium.
Post autor: ciasna_czikita » sob mar 18, 2023 8:46 am
Post autor: GORYL » sob mar 18, 2023 9:04 am
Wieszało się to w środę bo wszystkie ruszyły to było tego dużo wczoraj już normalnie to przechodziło i PKO i milenium mBank.ciasna_czikita pisze: ↑sob mar 18, 2023 8:46 amWłaśnie przed chwilą zrobiłam weryfikację z mbankiem.
Sprawnie, super i moderator bardzo pomocny.
Musiałam tylko jeszcze raz dać skan zdjęcia, bo mi jakoś dziwnie krawędzie poucinało.
Tak poza tym zero problemu z jakimś wieszaniem się banku.
Moderator się spisał, pozdrawiam,
Czas zlecić wypłatę :D
Wróć do „Problem z wypłatą żetonów”