czyli rozumiem, że masz podpisaną jakąś umowę o pracę z su?
!! Najnowsze info !!! Jeszcze chwilka
przecież mogła wsiąść kredyt na mieszkanie gdzieś indziej , po czym straciła prace i sobie zarabiała na su ? Tak ciężko to pojąć ? Jak się nie myśli głowa tylko dolna główka to tak jest .EricHartman pisze: ↑śr lut 22, 2023 1:37 pmczyli rozumiem, że masz podpisaną jakąś umowę o pracę z su?
_FiJi_00 pisze: ↑śr lut 22, 2023 3:10 pmprzecież mogła wsiąść kredyt na mieszkanie pracując gdzieś indziej , po czym straciła prace i sobie zarabiała na su ? Tak ciężko to pojąć ? Jak się nie myśli głowa tylko dolna główka to tak jest.EricHartman pisze: ↑śr lut 22, 2023 1:37 pmczyli rozumiem, że masz podpisaną jakąś umowę o pracę z su?
Tez mi się to nie podoba , każde pytanie o pieniądze jest kasowane - takim zachowaniem daja do myślenia …libra22 pisze: ↑wt lut 21, 2023 9:04 pmmam pytanie dlaczego wszystkie posty w ktorych poruszna jest kwestia nie wyplacania zetonow jest usowana? mija 8 tyg i pieniadze nadal sa nie wyplacone, a do mnie zadne pismo ani inf odnosnie tego , ze potrwa to jeszcze 2tyg nie dotarlo? Jesli jest to oficjalny komunikat prosze go zamiescic na oficjalnej stronie a nie robic z ludzi idiotow!!! ostatni termin kiedy panstwo nie wywiazali sie z umowy a taka jest regulamin, jest z 5 stycznia .
-
Czytając te Wasze wypocinu tu aż się coś robi....
A może właśnie ze względu na to jak urosły stopy procentowe dla niej to jest jedyna możliwość żeby mieć na ratę poza biedo pensją którą dostaje Z TEJ SUPER STAŁEJ PRACY? Chyba każdy dobrze wie jak się żyje w Polsce, czy to też jakaś tajemna wiedza?
C*uj w to, po co rozważyć jakikolwiek inny możliwy scenariusz.... najlepiej pierwsze co to z góry zje*ać kogoś, obrazic i wpierdzielić się w czyjeś życie mając 0 pojęcie o czymkolwiek.
A co do tego info które ktoś podał na samym początku. Ta informacja BYŁA przez weekend w momencie klikania wypłaty. U mnie wyświetlała się jak sprawdzałam na pewno w niedziele. Teraz widzę, że powróciła stara informacja.
NO TAK BO PRZECIEŻ ŻEBY WZIĄĆ KREDYT TO TRZEBA MIEĆ STAŁĄ PRACE I UOP. Kuźwa mać, 'mondre' coś się znalazło... każdy kto zarabia na kamerkach musi płacić zus i podatek jeżeli jest to kwota większa niz 1500 zł, więc tak można wziąć kredyt, bo prowadzisz działalność, a kwoty tu są wystarczające do jego otrzymania OEZU JAKI SZOK! Ale idź lepiej do pracy stałej normalnej stabilnej, za 5k (już bez kredytu, bo nie dadzą:)), gdzie ledwo będziesz mieć czas, żeby wgl dorobić do pensji na cam, bo przecież inaczej to jest tak głupia decyzja zarabiając tylko w ten sposób...MaxDamage_ pisze: ↑śr lut 22, 2023 11:55 am
Jesteś poerdolnieta? Nie masz stałej pracy, tylko kasę z sexkamerek i bierzesz kredyty? Może jeszcze wydajesz hajs na alkohol, fajki będąc w takiej sytuacji? Nie znam szczegółów ale podejmujac głupie decyzje MUSISZ buc przygotowana, że poniesiesz konsekwencji swojej głupoty i bardzo dobrze.
A może właśnie ze względu na to jak urosły stopy procentowe dla niej to jest jedyna możliwość żeby mieć na ratę poza biedo pensją którą dostaje Z TEJ SUPER STAŁEJ PRACY? Chyba każdy dobrze wie jak się żyje w Polsce, czy to też jakaś tajemna wiedza?
C*uj w to, po co rozważyć jakikolwiek inny możliwy scenariusz.... najlepiej pierwsze co to z góry zje*ać kogoś, obrazic i wpierdzielić się w czyjeś życie mając 0 pojęcie o czymkolwiek.
A co do tego info które ktoś podał na samym początku. Ta informacja BYŁA przez weekend w momencie klikania wypłaty. U mnie wyświetlała się jak sprawdzałam na pewno w niedziele. Teraz widzę, że powróciła stara informacja.
-
ale co to showup obchodzi? XDD_FiJi_00 pisze: ↑śr lut 22, 2023 3:11 pm_FiJi_00 pisze: ↑śr lut 22, 2023 3:10 pmprzecież mogła wsiąść kredyt na mieszkanie pracując gdzieś indziej , po czym straciła prace i sobie zarabiała na su ? Tak ciężko to pojąć ? Jak się nie myśli głowa tylko dolna główka to tak jest.EricHartman pisze: ↑śr lut 22, 2023 1:37 pm
czyli rozumiem, że masz podpisaną jakąś umowę o pracę z su?
showup nie ze swojego widzi misie ma chwilowy przestój z wypłatami, ponieważ sa pewne regulacje którym musza sprostać i tyle. A zadna z was nie ma umowy z showupem więc to praca jakby na czarno, dzisiaj masz kase jutro tez a po jutrze mozesz nie miec.
ps, ty chyba tez głowką nie myślisz...
-
Rozumiem, że każda osoba prowadząca firmę jednoosobową pracuje tj "na czarno"? Połowa ludzi na B2B właśnie poszła się popłakać, a skarbówka już zaciera łapki. Jaki świat byłby piękny, gdyby każdy zarobiony żetonik tu mógłby być do wydania tak o. Jakby nie patrzeć taka sytuacja może się zdarzyć, (że dziś kasa jest, jutro nie ma) wszędzie... Z dnia na dzień też każda firma może upaść, a Ty stracić pracę.EricHartman pisze: ↑śr lut 22, 2023 3:59 pmale co to showup obchodzi? XDD
showup nie ze swojego widzi misie ma chwilowy przestój z wypłatami, ponieważ sa pewne regulacje którym musza sprostać i tyle. A zadna z was nie ma umowy z showupem więc to praca jakby na czarno, dzisiaj masz kase jutro tez a po jutrze mozesz nie miec.
ps, ty chyba tez głowką nie myślisz...
Chyba część komentarzy poznikało ;)
To ja pisałam o kredycie i że jak nie wpłacę zaległych rat , to Bank wymówi mi umowę i będę musiała oddać od razu 86 tyś. , których nie mam albo komornik weźmie mi mieszkanie !
Ktoś tam się wypowiedział z pretensjami ,, jak można wziać kredyt nie mając stałej pracy "
Jeśli chodziło o mnie to ja pytam : jak można pierdolić takie głupoty i z góry kogoś osądzać nie znając jego sytuacji ?
Wyjaśniam więc :
1. Kredyt wzięłam w 2010r wraz z mężem
2. Oboje mieliśmy stałą pracę , ja pracowałam jako pracownik biurowy w budżetówce, mąż był kierownikiem działu ze stalą w prywatnej firmie
3. Kredyt był wzięty nie żeby kupić mieszkanie, ale żeby się pobudować .
4. Kredyt był wzięty pod hipotekę mieszkania, więc mieszkanie w którym mieszkam jest gwarancją dla Banku że w ten czy inny sosób kasę odzyskają w razie niespłacenia kredytu.
5. Wtedy rata była niecałe 600 zł, obecnie jest ponad 1000
6. Wtedy pracowałam, teraz jestem na rencie
7. Wtedy mąż był ze mną, teraz mieszka z kochanką i nie płaci ani alimentów ani wspólnie zaciągnietych kredytów
8. Wtedy dziecko było zdrowe, teraz ma guza w głowie i jego leczenie pochłania dużo kasy
9. Wtedy były dwa dochody na 3 osoby, teraz jest jeden mój mały na 2 osoby i psa
10. Przez powyższe jestem zmuszona być na tym portalu , by sobie dorobić , bo przez skurwiela męża moje życie i dziecka jest cholernie trudne i na dodatek możemy stracić dach nad głową.
11. Jestem na su sporadycznie, tylko by dorobić 2-3 tyś w m-cu, a nie zawodowo jak inne Panie i nie mam tu kokosów bo ani nie mam chęci tyle tu nadawać, ani zdrowia i szkoda mi czasu na udawanie squirtów i orgazmów
12. Regulamin showup daje sobie 7 dni na zrobienie przelewu , więc tak powinien robić !!! Skoro my użytkownicy transmitujący i ogladający mamy go przestrzegać, to i oni powinni , bo po to go wymyślili !
13. Su nie ma problemów z pobieraniem opłat za sprzedaż żetonów, na jakiś Bank te pieniądze wpływają , więc dlaczego nie mogą z tego Banku te pieniądze wypłynąć do nas trafić już od 5 stycznia ?
14. Póki są nadal transmitujące , póki su sprzedaje żetony to cały czas zarabia , a skoro zarabia to nie mają żadnych strat , a skoro nie mają strat , to im się nie spieszy z wypłatami , bo po co ? U nich wszystko jest ok, a nawet bardzo ok, bo wciąż mają nadwyżkę i to sporą !!! Mają pieniądze transmitujących przed 5 stycznia , których nie wypłacili i te po 5 stycznia aż do teraz ! Być może nasze pieniądze sprzeniewierzyli , są przelane bóg wie gdzie , su zaraz zniknie i tyle z tego będzie.
Te które wciąż nadają mimo, że kasa im nie wpływa dużo więcej stracą niż ja i te co przestały nadawać do czasu aż kasy nie dostaną.
15. Pewnie zaraz znów dostanę bana ;)
To ja pisałam o kredycie i że jak nie wpłacę zaległych rat , to Bank wymówi mi umowę i będę musiała oddać od razu 86 tyś. , których nie mam albo komornik weźmie mi mieszkanie !
Ktoś tam się wypowiedział z pretensjami ,, jak można wziać kredyt nie mając stałej pracy "
Jeśli chodziło o mnie to ja pytam : jak można pierdolić takie głupoty i z góry kogoś osądzać nie znając jego sytuacji ?
Wyjaśniam więc :
2. Oboje mieliśmy stałą pracę , ja pracowałam jako pracownik biurowy w budżetówce, mąż był kierownikiem działu ze stalą w prywatnej firmie
4. Kredyt był wzięty pod hipotekę mieszkania, więc mieszkanie w którym mieszkam jest gwarancją dla Banku że w ten czy inny sosób kasę odzyskają w razie niespłacenia kredytu.
7. Wtedy mąż był ze mną, teraz mieszka z kochanką i nie płaci ani alimentów ani wspólnie zaciągnietych kredytów
8. Wtedy dziecko było zdrowe, teraz ma guza w głowie i jego leczenie pochłania dużo kasy
9. Wtedy były dwa dochody na 3 osoby, teraz jest jeden mój mały na 2 osoby i psa
10. Przez powyższe jestem zmuszona być na tym portalu , by sobie dorobić , bo przez skurwiela męża moje życie i dziecka jest cholernie trudne i na dodatek możemy stracić dach nad głową.
11. Jestem na su sporadycznie, tylko by dorobić 2-3 tyś w m-cu, a nie zawodowo jak inne Panie i nie mam tu kokosów bo ani nie mam chęci tyle tu nadawać, ani zdrowia i szkoda mi czasu na udawanie squirtów i orgazmów
12. Regulamin showup daje sobie 7 dni na zrobienie przelewu , więc tak powinien robić !!! Skoro my użytkownicy transmitujący i ogladający mamy go przestrzegać, to i oni powinni , bo po to go wymyślili !
13. Su nie ma problemów z pobieraniem opłat za sprzedaż żetonów, na jakiś Bank te pieniądze wpływają , więc dlaczego nie mogą z tego Banku te pieniądze wypłynąć do nas trafić już od 5 stycznia ?
14. Póki są nadal transmitujące , póki su sprzedaje żetony to cały czas zarabia , a skoro zarabia to nie mają żadnych strat , a skoro nie mają strat , to im się nie spieszy z wypłatami , bo po co ? U nich wszystko jest ok, a nawet bardzo ok, bo wciąż mają nadwyżkę i to sporą !!! Mają pieniądze transmitujących przed 5 stycznia , których nie wypłacili i te po 5 stycznia aż do teraz ! Być może nasze pieniądze sprzeniewierzyli , są przelane bóg wie gdzie , su zaraz zniknie i tyle z tego będzie.
Te które wciąż nadają mimo, że kasa im nie wpływa dużo więcej stracą niż ja i te co przestały nadawać do czasu aż kasy nie dostaną.
Jestem z Tobą , mam nie mal identyczna sytuacje i na pieniądze mam czas do piątku jak nie to mam się z mieszkania wyprowadzić , nieprawdopodobne , ze przez kogoś , kto mi zablokował dostęp do moich pieniądzy na 2 mies mam takie problemy . Karma !!!!Adriana pisze: ↑śr lut 22, 2023 6:57 pmChyba część komentarzy poznikało ;)
Wyjaśniam więc :
Nic nie stracą, dziewczyny wiedzą, że takie przerwy w wypłatach są powtarzalne. Zazwyczaj trwało to około 6 tygodni, więc już powinno być z górki.
Współczuję Wam sytuacji i rozumiem emocje. Na portalu takim jak SU niestety musicie się liczyć z zastojami, to tutaj nic nowego.