Ja jestem na show już ponad 3 lata i 3 raz łapie mnie taka sytuacja, co roku portal przechodzi taka weryfikacje i co roku wprowadzane są nowe zmiany. Przykład rok temu przed tą weryfikacją można było wypłacać z konta kwoty od 100 zł,
po tym jak były wstrzymane wypłaty na kilka tyg po odblokowaniu wypłat zrobili limit i można było wypłacać już kwoty od 1000zł wzwyż. I jakoś wcale mnie nie dziwią wprowadzane teraz zmiany odnośnie wypłat i weryfikacji dziewczyn transmitujących. I o ile nie dziwi mnie oburzenie nowych dziewczyn nie mających pojęcia o tym ze na tym portalu co roku jest ta weryfikacja i co roku wstrzymują wypłaty na kilka tygodni (od siebie dodam tylko że proponuje to zapamiętać bo za rok ta weryfikacja będzie powtarzana tak samo w okolicy nowego roku). To naprawdę dziwi mnie aż tak wielkie oburzenie ze strony dziewczyn które też nie raz już ta weryfikacja dotknęła no i skoro już uzależniają swoje życie od dochodu z showup to też proponuje w końcu sobie zapisać gdzieś żeby w listopadzie zacisnąć pasa bo będzie kilka tygodni przerwy od pieniążków. Osobiście mogę powiedzieć obserwując już 3 raz tą weryfikacje że ona też ma wpływ na jakoś i czas wypłacanych wynagrodzeń, przed ostatnią weryfikacją po zleceniu żetonów do wypłaty czekałam czasami dobrych kilka dni na przelew po weryfikacji zlecane żetony do wypłaty np o 6 rano miałam już tego samego dnia do południa na koncie. Więc na koniec mogę Was tylko uspokoić że portal na dniach ruszy z wypłatami patrząc na czas który już minął od wstrzymania wypłat a co do nowych procedur no cóż ja się dziwie że i tak tyle lat show działał bez głębszej weryfikacji transmitujących a jakieś protesty w zasadzie nie mają najmniejszego sensu bon UWAGA nie jesteśmy dla showup PRACOWNIKAMI nie mamy z nimi żadnej umowy więc i oni nie mają obowiązku mieć jakichkolwiek odruchów w naszą stronę jak do swoich pracowników, fenomen tego portalu przyciągał i będzie przyciągać nowe transmitujące tak jak i nowych oglądających i WYBACZ ale ich to wali czy Ty czy Ja czy Inna Hania zrobią tu następną transmisje. Amen Grzeszna Kasia ;D
TAK DLA OŚWIECENIA! WYPŁATY I CAŁA WERYFIKACJA SU
-
Dobrze wiedzieć, doceniam że ktoś wreszcie wypowiedział się konkretnie, iskierka nadziei w ciemnym gąszczu dezinformacji. Tego potrzebujemy. Amen 🌠
Był już temat i to właśnie w tej sekcji, gdzie udzielały się dziewczyny, które doświadczyły już takiej sytuacji na szołapie i co? I tak to nic nie zmieniło. :D Ilość panikujących tutaj dziewczyn jest przerażająca. Obstawiam, że gdyby nawet szołap podał konkretną godzinę i dzień, to i tak niektóre dalej by zakładały tematy typu ODDAJCIE MOJE PIENIĄDZE!!!! XD
Dobrze wszystko wyjaśniłaś nowym dziewczynom, ale zapewne to nic nie zmieni. I tak jak wspomniałaś, nikt tutaj nie pracuje na umowie, nikt tutaj nie zostanie zwolniony, nikt tutaj nie będzie miał płatnych 3 miesięcy, żeby znaleźć sobie nową prace. Dlatego błędem jest poleganie wyłącznie na dochodach z szołapa. A jak już ktoś chce tak żyć, to tak jak koleżanka u samej góry napisała, trzeba czasem odłożyć sobie pieniądze na czarną godzinę.
Dobrze wszystko wyjaśniłaś nowym dziewczynom, ale zapewne to nic nie zmieni. I tak jak wspomniałaś, nikt tutaj nie pracuje na umowie, nikt tutaj nie zostanie zwolniony, nikt tutaj nie będzie miał płatnych 3 miesięcy, żeby znaleźć sobie nową prace. Dlatego błędem jest poleganie wyłącznie na dochodach z szołapa. A jak już ktoś chce tak żyć, to tak jak koleżanka u samej góry napisała, trzeba czasem odłożyć sobie pieniądze na czarną godzinę.