Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Cash_Lola

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Cash_Lola » wt sty 31, 2023 12:47 pm

I jak sytuacja teraz? Dostaliście wypłaty? Mamy prawie luty…

SympatycznaOmg

Post autor: SympatycznaOmg » wt sty 31, 2023 1:55 pm

Nie . Tragedia

Cash_Lola

Post autor: Cash_Lola » wt sty 31, 2023 8:46 pm

SympatycznaOmg pisze:
wt sty 31, 2023 1:55 pm
Nie . Tragedia
A co odpisuje na zapytania o wypłatę administracja?

monikadomina

Post autor: monikadomina » wt sty 31, 2023 10:30 pm

NIC😒

Sikoreczkasikorka

Post autor: Sikoreczkasikorka » śr lut 01, 2023 12:15 am

I jak nikt niczego nie wie?

PanKomin

Post autor: PanKomin » śr lut 01, 2023 11:04 am

I jak nikt niczego nie wie?
Jak to nikt niczego nie wie? Przecież wiadomo ze wypłaty będą kiedy będą lub nie będą jeśli nie będą.

mr_klex pisze:
ndz sty 22, 2023 2:16 pm
Poczytałem trochę tych wiadomości i napisze tak
Kurwa wasza ignorancja mnie rozwala.

Instytucja finansowa (bank) miała uprzedzić showupa że będą sprawdzać ich czy nie sponsorują teroryzmu i nie piorą brudnych pieniędzy.

A showup miał poinformować swoich użytkowników
Słuchajcie za miesiąc bank lub jakiś urząd będzie sprawdzał czy nie pierzecie brudnych pieniędzy i czy pieniądze nie pochodzą z nielegalnych źródeł tak więc proszę się przygotować w domyśle szybko zwijajcie interesy i ukrywajcie forsę.
To tak jakby US wysłał podatnikowi informację szanowny podatniku za miesiąc sprawdzimy ciebie czy nie masz nielegalnych pieniędzy.

Używajcie mózgów.
Logicznie rzecz biorąc masz racje. Z drugiej strony... ile znasz firm które poddają się dokładnie tej samej procedurze co SU w tej chwili i blokują wypłaty swoich pracowników/kontrahentów na miesiąc - półtora? Taka akcja, w wielu firmach oznaczałaby duze szanse na bankructwo zanim zakończono by sprawdzanie. Przecież takie kontrole zazwyczaj odbywają się raczej "w locie", konta nie sa zablokowane, firma dziala "normalnie"...
Nawet patrzac na dokladnie te sama branze... slyszales kiedys by konkurencyjne portale zamrozily wyplaty na tak dlugi okres czasu? Ja nie...
I nie wiem, nie mam informacji czy teraz tez, ale w przypadku SU takie zamrozenie wyplat, jak do tej pory ZAWSZE wiazalo sie z tym ze de facto startowali jako nowa firma, pod nowym adresem i z "nowym" wlascicielem.
Tak apropo Twojego ostatniego zdania... nie wiem jak w Polsce, ale w niektorych cywilizowanych krajach tak wlasnie jest... ja u siebie dostaje informacje od US ze bede kontrolowany dnia tego i tego...do tego jestem pytany czy termin mi odpowiada bo jesli nie to US sie dopasuje.

PINKIiMOZG

Post autor: PINKIiMOZG » śr lut 01, 2023 2:48 pm

Hej,byly dzis przelewy juz moze.

znajoma_nieznajoma

Post autor: znajoma_nieznajoma » śr lut 01, 2023 3:01 pm

jeszcze nie, ale jezeli liczyc 4 tygodnie od dnia wstryzmania wyplat to 5 lutego najszybciej, aczkolwiek cos mi sie wydaje ze te 4 tygodnie beda liczyc od wydania komunikatu i beda uruchomione wyplaty ok, 20 lutego

Miejmy nadzieje ze po weekendzie cos ruszy :(

gosia9008

Post autor: gosia9008 » czw lut 02, 2023 6:33 am

niestety pozostaje nam tylko czekać.

Dziwi mnie tylko że su nie podało daty ogłoszenia tego komunikatu i nie wiadomo od kiedy liczyć te 4 tygodnie..
I że widzą to tylko osoby które mają osiągniety limit do wypłaty żetonów.

DaliaWraju

Post autor: DaliaWraju » sob lut 18, 2023 5:16 pm

Czekamy... Ale widzę, że jednak coraz mniej osób transmituje. Ja też się wstrzymałam. :(((

ODPOWIEDZ