Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
CourtKay

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: CourtKay » wt cze 25, 2019 2:53 pm

MokraMisia22 pisze:
wt cze 25, 2019 2:49 pm
Ale lipa. Nadal nie ma:(
ja to samo, ale moze po 15 wpadnie

CourtKay

Post autor: CourtKay » wt cze 25, 2019 2:55 pm

Medroxy juz dostala

30missss

Post autor: 30missss » śr cze 26, 2019 3:14 pm

Hejka dziewczyny, czy na ktoś tak ze przelew zrealizowany z poniedziałku i nadal nie dotarł na konto?
Bo ja a ni z poniedziałku nie mam pieniędzy na koncie, a ni z dziś, ale są zrealizowane.

CourtKay

Post autor: CourtKay » śr cze 26, 2019 8:17 pm

30missss pisze:
śr cze 26, 2019 3:14 pm
Hejka dziewczyny, czy na ktoś tak ze przelew zrealizowany z poniedziałku i nadal nie dotarł na konto?
Bo ja a ni z poniedziałku nie mam pieniędzy na koncie, a ni z dziś, ale są zrealizowane.
oni maja jakies opoznienia i w przelewach i w odpisywaniu na emaile, moj nowy przelew z wczoraj tak samo nawet go nie zrealizowali, downy i tyle. Poprzedni przelew mi wyslali na inne konto, mowie im ze nie mam tych pieniedzy i przestai odpisywac bo nie wiedza co zrobic

30missss

Post autor: 30missss » śr cze 26, 2019 9:28 pm

CourtKay pisze:
śr cze 26, 2019 8:17 pm
30missss pisze:
śr cze 26, 2019 3:14 pm
oni maja jakies opoznienia i w przelewach i w odpisywaniu na emaile, moj nowy przelew z wczoraj tak samo nawet go nie zrealizowali, downy i tyle. Poprzedni przelew mi wyslali na inne konto, mowie im ze nie mam tych pieniedzy i przestai odpisywac bo nie wiedza co zrobic
Kurcze, ale masakra. Ja bym lepiej miałam po prostu nie zrealizowany, bo jak są zrealizowane, i nie pszychodzi już trzeci dzień, to już naprawdę się boje.
Na inne konto, czyli na konto na które jakoś wcześniej wypłacałas?

CourtKay

Post autor: CourtKay » czw cze 27, 2019 12:24 am

na konto na ktore kiedys tam wyplacalam

30missss

Post autor: 30missss » czw cze 27, 2019 11:06 pm

CourtKay pisze:
czw cze 27, 2019 12:24 am
na konto na ktore kiedys tam wyplacalam
A na to inne konto szybko dotarli pieniądze?
Bo moj jeden przelew został zrealizowany w poniedziałek, jeszcze dwa w środę, ale ani pierwszego ani tych innych przelewów ani na na moim, ani na innych kontach nie ma, ale już czwartek...ja już teraz nie wiem co mam myśleć, naprawdę się już boje, ze nie dostanę wgl

Alicja80

Post autor: Alicja80 » pt cze 28, 2019 10:49 am

słonko nie martw sie ja tez tak mialam pisz szybciutko do admina na su ja napisalam i pieniazki byly w ciagu 3h

30missss

Post autor: 30missss » pt cze 28, 2019 5:46 pm

Alicja80 pisze:
pt cze 28, 2019 10:49 am
słonko nie martw sie ja tez tak mialam pisz szybciutko do admina na su ja napisalam i pieniazki byly w ciagu 3h
Serio? Ja pisze cały czas, ale pierwsze ich pytanie było „czy nadal nie dotarł przelew?”, i następne „czy na jakieś inne konta wyplacalam pieniądze”. No i później cisza, jak pytam kiedy otrzymam i czy otrzymam wgl..

Anastazja31

Post autor: Anastazja31 » ndz cze 30, 2019 9:24 am

Hej Dziewczyny :)
Mam prośbę, piszcie, jak się Wam wyjaśni, ureguluje bo się boję wypłacać ...
Już raz tak było że zleciłam i po miesiącu dostałam, a było, że zrealizowano :/ no ale to było przed tą przerwą kwietniową. Dałam jakieś 2 dni przed informacją że nie wypłacają.
Mam nadzieje że się Wam wyjaśni.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ