Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
Komuś w ogóle odpowiedzieli na wiadomość email czy już całkiem wywalone maja?
-
ja pisalam do nich emaila w weekend ale w calkiem innej sprawie niz wyplata i nie odpisali... takze nie odpisuja wgl najwidoczniej teraz
-
Mi odpisali, że przelewy zostans zlecone w pierwszej polowie tego tygodnia a innym odpisali z kolei, ze przelewy sa zlecane stopniowo i systematycznie... czyli dalej zadnych konkretow
CZARNY_LISEK_SU pisze: ↑wt gru 22, 2020 12:45 pmMi już wisi ponad 7 dni również nie ma od nich żadnej wiadomości zwrotnej!
Tak to odpisywali natychmiastowo, coś czuję że ładnie nas w chuja zrobią
W chuja, to już cały czas nas robią.
Po tym co odwalili, to powinni napierdzielać przelewami od rana do wieczora, żeby wszystko było na bieżąco.
-
Pewnie nie odpisują bo wiele z nas już tam na nich swój jad wylało, nigdy więcej nie dam zarobić tej stornie moim kosztem. Dziewczyny to jest skandal ze nas banują za byle co, bo coś jest nie zgodne z ich regulaminem ale jeśli oni go naginają, zasady które sami wprowadzali na które się godzimy nie możemy bić zrobić i jeszcze nawet nie potrafią odpisać na wiadomość, cokolwiek ze maja trudności i byśmy uzbroili się w cierpliwość. Za dwa dni święta nie jedna pewnie żyje z dnia na dzień bo jedyny dochód to żetony w tym roku zjebanym.
Cwelostwo jeebane ten showup
Sory za brak interpunkcji ale pisze w ogromnej złości i mi się nie chce 🧐🤨
Cwelostwo jeebane ten showup
Sory za brak interpunkcji ale pisze w ogromnej złości i mi się nie chce 🧐🤨
Dziewczyny do jutra powinny być pieniążki na Waszych kontach,jeśli nie możemy zrobić pozew zbiorowy. Tutaj macie tekst z regulaminu odnośnie wypłat:
Wykonawcy odpowiadającego kwocie która została przekazana na rachunek bankowy, który Wykonawca wskazał jako swój (wyłączenie obowiązku powtórnej zapłaty tego samego wynagrodzenia z powodu złego rachunku bankowego Wykonawcy). Wypłata na rzecz Wykonawcy realizowana jest w terminie do 7 dni roboczych.
Także ich czas kończy się jutro
Wykonawcy odpowiadającego kwocie która została przekazana na rachunek bankowy, który Wykonawca wskazał jako swój (wyłączenie obowiązku powtórnej zapłaty tego samego wynagrodzenia z powodu złego rachunku bankowego Wykonawcy). Wypłata na rzecz Wykonawcy realizowana jest w terminie do 7 dni roboczych.
Także ich czas kończy się jutro
A zauważyłaś,ze wtedy nas poinformowali 😉 maila również są dowodem,ze musza nam wypłacić pieniądze i proszę nie siadaj na mnie,jak chcesz wylać swoją frustracje,to gdzie indziej moja droga.
-
Czytaj proszę ze zrozumieniem. Informacja była od nich jasna ze nie można wypłacać żetonów do odwołania, tak samo dostałam informacje dwa tygodnie temu, że od 14.12.2020 będą robić przelewy.Możliwość wypłacenia była już tego dnia a przelewy nie wyszły do dziś wiec o czym ty mówisz?
Jeśli ktoś jakieś zasady i warunki narzuca to niech się ich trzyma, z ich strony powinno być to wyjaśnione, powinni nam choćby odpisać na maila, bo jakoś wcześniej nie mieli z tym problemu.
To jak się zachowują jest oszustwem
Odpowiedź była do Wioleczki. Moim zdaniem żadne 7 dni już nie obowiązuje i od momentu zwolnienia blokady wszystkie przelewy powinny być na bieżąco wypłacone, bo to jest śmiech, żeby jeszcze jakieś dodatkowe siedem dni czekać, skoro się czekało już 30. Poza tym, co z tego, że uprzedzili. To teraz niech uprzedza, że znów 30 dni nie będzie i co, będzie ok?