tak, ja wiem do kogo byl tekst na czerwono, nie mniej jednak slabe sa te uszczypliwosci, mimo ze to do niej bylo, mnie tez to tknelo, brzmi co najmniej jakbys sie wywyzszala i uwazala za lepsza....MOKRA_MISIA22 pisze: ↑śr gru 16, 2020 5:01 pmTekst zaznaczony na czerwono był skierowany to Laury. Jak już wcześniej napisałam odpowiedziałam na jej pyskówkę z przed kilku dni. Wystarczy wejść w jej profil i napisane przez nią posty i same zobaczycie jak na forum zaczepia i obraża inne dziewczyny:) cały czas mówiłam że musimy poczekać bo nerwy nic nie dają. A to chyba nie jest obraźliwe.Niepozorna123 pisze: ↑śr gru 16, 2020 4:08 pmzaznaczylam wyzej, gdybys miala watpliwosc o co chodzi... po co te zlosliwosci?MOKRA_MISIA22 pisze: ↑śr gru 16, 2020 4:01 pm
Przepraszam bardzo, ale Laura zaczęła pyskówkę ze mną. Więc odpowiadam takim samym językiem jak ona. A w którym momencie ublizylam Tobie albo innej dziewczynie?
Płynność wypłat z su
- Niepozorna123
Re: Płynność wypłat z su
-
-
Na nieoficjalnym forum widziałam jak jedna dziewczyna napisała że wysłała do nich maila z zapytaniem czy będą realizować przelewy w przyszłym tygodniu czy tylko jutro. Czyli co mamy rozumieć że została poinformowana wcześniej że w piątek będą zlecać? Bo ja tak to zrozumiałam 😅
Wątpię, aby w tym tygodniu wyszły 😢zumba_girl pisze: ↑czw gru 17, 2020 12:18 pmNa nieoficjalnym forum widziałam jak jedna dziewczyna napisała że wysłała do nich maila z zapytaniem czy będą realizować przelewy w przyszłym tygodniu czy tylko jutro. Czyli co mamy rozumieć że została poinformowana wcześniej że w piątek będą zlecać? Bo ja tak to zrozumiałam 😅
- Niepozorna123
to juz zakrawa o kabaret niestety smutny, zeby tak w konia ludzi robic...., ale wykupywanie zetonow i zbijac hajs na januszach dziala nieustannie. powinni banowac tych jeleni sepiacych pokazy za free, a nie rzucac reklame ''darmowe kamerki''
Tak kupić żetony możesz, o każdej porze...oni kasę mają, a my? Pracujcie,za darmo,my zapłacimy kiedy chcemy 😡Niepozorna123 pisze: ↑czw gru 17, 2020 2:29 pmto juz zakrawa o kabaret niestety smutny, zeby tak w konia ludzi robic...., ale wykupywanie zetonow i zbijac hajs na januszach dziala nieustannie. powinni banowac tych jeleni sepiacych pokazy za free, a nie rzucac reklame ''darmowe kamerki''