Tylko żebyś padaczki z nerwów nie dostała 🤣😂
Płynność wypłat z su
- Niepozorna123
Wiesz co ja się tutaj mało udzielam,ale przykro czyta się twoje komentarze jak ublizasz dziewczynom i przy okazji tez mi. Każda z nas ma prawo być zła. Ja tutaj jestem półtora miesiąca i wchodzę jeden dzień ,dwa dni w tyg bo po każdej transmisji dochodzę do siebie psychicznie przez kilka dni i wkurwiam się,ze nie mam moich zarobionych pieniędzy na koncie,a dodatkowo wkurwiaja mnie takie puste gowniary,które sraja na wszystkich w sieci,a w realu byś nawet głosu z siebie nie wydała. Najwiecej maja do powiedzenia ci,co nie maja nic mądrego do powiedzenia.MOKRA_MISIA22 pisze: ↑śr gru 16, 2020 3:33 pmTylko żebyś padaczki z nerwów nie dostała 🤣😂
Powinnysmy się wszystkie wspierać i szanować,bo siedzimy w tym samym gownie,a nie jedziecie po sobie jak patusy z kamienicy na Chebziu 🤦🏼♀️
Dziewczyny szanujmy się. Wystarczy ze SU nas nie szanuje.
Pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki i czekamy na informacje,jak ktorejs wejdzie przelew 💪🏼
-
Przepraszam bardzo, ale Laura zaczęła pyskówkę ze mną. Więc odpowiadam takim samym językiem jak ona. A w którym momencie ublizylam Tobie albo innej dziewczynie?Wioleczka pisze: ↑śr gru 16, 2020 3:53 pmWiesz co ja się tutaj mało udzielam,ale przykro czyta się twoje komentarze jak ublizasz dziewczynom i przy okazji tez mi. Każda z nas ma prawo być zła. Ja tutaj jestem półtora miesiąca i wchodzę jeden dzień ,dwa dni w tyg bo po każdej transmisji dochodzę do siebie psychicznie przez kilka dni i wkurwiam się,ze nie mam moich zarobionych pieniędzy na koncie,a dodatkowo wkurwiaja mnie takie puste gowniary,które sraja na wszystkich w sieci,a w realu byś nawet głosu z siebie nie wydała. Najwiecej maja do powiedzenia ci,co nie maja nic mądrego do powiedzenia.
Powinnysmy się wszystkie wspierać i szanować,bo siedzimy w tym samym gownie,a nie jedziecie po sobie jak patusy z kamienicy na Chebziu 🤦🏼♀️
Pozdrawiam Was wszystkie dziewuszki i czekamy na informacje,jak ktorejs wejdzie przelew 💪🏼
- Niepozorna123
- Niepozorna123
zaznaczylam wyzej, gdybys miala watpliwosc o co chodzi... po co te zlosliwosci?MOKRA_MISIA22 pisze: ↑śr gru 16, 2020 4:01 pmPrzepraszam bardzo, ale Laura zaczęła pyskówkę ze mną. Więc odpowiadam takim samym językiem jak ona. A w którym momencie ublizylam Tobie albo innej dziewczynie?Wioleczka pisze: ↑śr gru 16, 2020 3:53 pmWiesz co ja się tutaj mało udzielam,ale przykro czyta się twoje komentarze jak ublizasz dziewczynom i przy okazji tez mi. Każda z nas ma prawo być zła. Ja tutaj jestem półtora miesiąca i wchodzę jeden dzień ,dwa dni w tyg bo po każdej transmisji dochodzę do siebie psychicznie przez kilka dni i wkurwiam się,ze nie mam moich zarobionych pieniędzy na koncie,a dodatkowo wkurwiaja mnie takie puste gowniary,które sraja na wszystkich w sieci,a w realu byś nawet głosu z siebie nie wydała. Najwiecej maja do powiedzenia ci,co nie maja nic mądrego do powiedzenia.
Padaczkę będę oglądać wieczorem,najlepsza komedia 👏😂MOKRA_MISIA22 pisze: ↑śr gru 16, 2020 3:33 pmTylko żebyś padaczki z nerwów nie dostała 🤣😂