tak najpierw beda zlecone wszystkie co oczekiwały dopiero potem bedzie panel otwarty takze spokojnie czekac na przelewzumba_girl pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:55 pmCodziennie będą wysyłać po trochu w ciągu tyg napewno wszystko wróci do normy
Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
-
Potwierdzamy: W przelewach zrealizowanych dołączył przelew z 06.11
U nas w kolejce jest jeszcze 6 przelewów, więc ciekawe ile to potrwa.
Poprzednio realizacja - oznaczała natychmiastowy przelew szybki na konto, teraz pewno będzie to trochę dłużej trwało :)
U nas w kolejce jest jeszcze 6 przelewów, więc ciekawe ile to potrwa.
Poprzednio realizacja - oznaczała natychmiastowy przelew szybki na konto, teraz pewno będzie to trochę dłużej trwało :)
-
GORYL pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:59 pmtak najpierw beda zlecone wszystkie co oczekiwały dopiero potem bedzie panel otwarty takze spokojnie czekac na przelewzumba_girl pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:55 pmCodziennie będą wysyłać po trochu w ciągu tyg napewno wszystko wróci do normy
Tak tak ja wiem mówię o tych co były do zlecenia że codziennie po trochu te będą realizować
-
Jeden z 11 a drugi z 12anna040 pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:45 pma z którego masz przelew? listopada?dollnelly9999 pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:39 pmTez mam w zrealizowanych przelewy, które były w oczekujących i faktycznie jeszcze nie na koncie.
ja mam z 8.11 jeden z 3.11 dostałam normalnie pozniej juz nie moglam zlecic zadnego przxelewu i dalej mam teraz ten komunikat W wyniku zmiany umów między operatorami zlecone wypłaty zostaną zrealizowane z opóźnieniem. Przepraszamy za niedogodności.dollnelly9999 pisze: ↑wt gru 08, 2020 6:28 pmJeden z 11 a drugi z 12anna040 pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:45 pma z którego masz przelew? listopada?dollnelly9999 pisze: ↑wt gru 08, 2020 5:39 pmTez mam w zrealizowanych przelewy, które były w oczekujących i faktycznie jeszcze nie na koncie.
-
A ja w tym roku kupię sobie 5 choinek😂🎄🎄🎄🎄🎄😂 SU wypłaca kasę to mnie kurła stać😜
Całusy dla Wszystkich dziewczyn 😘
Całusy dla Wszystkich dziewczyn 😘