Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Ssslodka89

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Ssslodka89 » czw gru 03, 2020 12:10 am

MOKRA_MISIA22 pisze:
śr gru 02, 2020 7:00 pm
Nikt nie napisał że to będzie 10tego. Napisali że będą się starać. Jeszcze raz przypominam ze w 2019 przez 1,5 miesiąca się starali. I trzy razy przesuwali jeszcze o tydzień i przepraszali. Trzeba być realistka.
Poza tym MOKRA_MISIA22 napisałaś wcześniej kilka dni temu, ze wypłaca przed świetami abyśmy mogły po kilka choinek kupic a teraz co? Ja chce chociaż na jedna mieć wiec przed świetami sianko musi wpłynąć 🤣🤣🤣

Niebieska

Post autor: Niebieska » czw gru 03, 2020 8:11 am

Ssslodka89 pisze:
czw gru 03, 2020 12:10 am
MOKRA_MISIA22 pisze:
Nikt nie napisał że to będzie 10tego. Napisali że będą się starać. Jeszcze raz przypominam ze w 2019 przez 1,5 miesiąca się starali. I trzy razy przesuwali jeszcze o tydzień i przepraszali. Trzeba być realistka.
Poza tym MOKRA_MISIA22 napisałaś wcześniej kilka dni temu, ze wypłaca przed świetami abyśmy mogły po kilka choinek kupic a teraz co? Ja chce chociaż na jedna mieć wiec przed świetami sianko musi wpłynąć 🤣🤣🤣
MUSI... nic nie musi. Su nie ma z nami podpisanej umowy, biznes dalej im się kręci, także nie widzę powodów, żeby na te nasze szlochy specjalnie wcześniej zakończyli "zmianę operatora/ pracę nad panelem/ch*j wie co" (wybierz dowolne).
Kasa będzie, to jest niezaprzeczalne, a czy przed świętami, to już zależy od ich kaprysu. Zapewniam Cię jednak, że jeśli stwierdzą, że chcą sobie poobracać jeszcze naszymi pieniędzmi, to żadne święta nie zrobią na nich wrażenia. Także polecam mimo wszystko zabezpieczyć się finansowo w inny sposób.

Co by nie było życzę Nam wszystkim dziewczyny, żeby wypłacili jak najszybciej :)

Ssslodka89

Post autor: Ssslodka89 » czw gru 03, 2020 8:27 am

Niebieska pisze:
czw gru 03, 2020 8:11 am
Ssslodka89 pisze:
MOKRA_MISIA22 pisze:
MUSI... nic nie musi. Su nie ma z nami podpisanej umowy, biznes dalej im się kręci, także nie widzę powodów, żeby na te nasze szlochy specjalnie wcześniej zakończyli "zmianę operatora/ pracę nad panelem/ch*j wie co" (wybierz dowolne).
Kasa będzie, to jest niezaprzeczalne, a czy przed świętami, to już zależy od ich kaprysu. Zapewniam Cię jednak, że jeśli stwierdzą, że chcą sobie poobracać jeszcze naszymi pieniędzmi, to żadne święta nie zrobią na nich wrażenia. Także polecam mimo wszystko zabezpieczyć się finansowo w inny sposób.

Co by nie było życzę Nam wszystkim dziewczyny, żeby wypłacili jak najszybciej :)
No jasne, aczkolwiek mam cicha nadzieje i przeczucie, ze wypłaca do świąt, tak tak mówię o świętach Bożego Narodzenia 2020 🤣🤣 obym się nie myliła...
Dla dobra wszystkich 🤦🏼‍♀️ Ile można przeciągać termin uf!

cleo86

Post autor: cleo86 » czw gru 03, 2020 11:13 am

Ale się nakrecacie xD wasze gadanie niczego nie zmieni, jeśli nie macie konkretów to nie ma co dywagować xD

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw gru 03, 2020 12:04 pm

Ja czekam solidarnie liczę że to ruszy 14 grudnia do 18 grudnia.
Co do jednej pani co pisze że ona już nie chce tu wchodzić.Masz takie prawo i nikt cię na siłę tu nie zmusza.
To jest to jej siedzenie godzinę czasu i idzie sobie a jest bardzo leniwa na priv tam praktycznie nie robi nic jak na ogólnym itd.
To proszę was wszystkie byście nie brały jej poważnie bo ona nie zarobiła tyle zet bo nie siedzi nie pracuje jak wy i pewnie co tu osoby i nie musi się liczyć z konsejwecja bana. Co wam da strajk praktycznie nic bo natychmiast wejdzie moderator i da bana. I poczekacie sobie rok na te żetony. To zadajcie sobie pytanie czy warto było słuchać koleżanki.
Pamietajcie o tym że niejsteście anonimowe jak tam na tamtym forum.
Pani od strajku i buntu niech się lepiej nie wypowiada bo czy były wypłaty czy nie to ona i tak gówno robiła.
Jest to trudny czas dla wszystkich bo idą święta każda osoba chce te święta spędzić normalnie bo jest pandemia ludzie pracy nie mają itd. Ale tu my jesteśmy zależni od su i o tym trzeba pamiętać. Nie chcesz nadawać nikt cię nie zmusza ale nie pisz i nie namawiaj inne osoby. Jak ktoś zarobi bana ona wam nie pomoże. Będziecie czekać i płakać a to nie będzie tydzień dwa czy miesiąc bez pieniędzy tylko rok lub blokada całkowita.
Wiem zaraz mnie będziecie tu hejtować trudno taka może być sytuacja strajki u kogoś na serwerze jak ten ktoś ma te żetony czy kr itd. To jest nie poważne.

Sareczka

Post autor: Sareczka » czw gru 03, 2020 12:44 pm

Moim skromnym zdaniem nie ma sie co denerwować i nie potrzebnie nakrecac, nawet jesli nie wyplaca w grudniu to wyplaca później. A kiedy to nikt z Was nie wie. Jedno co możemy teraz zroboc to CIERPLIWIE CZEKAĆ. Chociaż wiem ze dla niektórych to ciężki czas bo utrzymują sie tylko z zarobku na SU. Pozdrawiam🤗

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw gru 03, 2020 12:47 pm

Sareczka pisze:
czw gru 03, 2020 12:44 pm
Moim skromnym zdaniem nie ma sie co denerwować i nie potrzebnie nakrecac, nawet jesli nie wyplaca w grudniu to wyplaca później. A kiedy to nikt z Was nie wie. Jedno co możemy teraz zroboc to CIERPLIWIE CZEKAĆ. Chociaż wiem ze dla niektórych to ciężki czas bo utrzymują sie tylko z zarobku na SU. Pozdrawiam🤗
Dokładnie tak jak napisałaś.

znajoma_nieznajoma

Post autor: znajoma_nieznajoma » czw gru 03, 2020 2:04 pm

dzis napislam do nic i dostalam takiego mail

Witam,
Pragniemy poinformować, że chcemy stopniowo ruszyć z wypłatami żetonów od połowy przyszłego tygodnia. Dołożymy wszelkich starań by termin ten nie uległ zmianie. Przepraszamy za utrudnienia i mamy nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia wypłaty żetonów zaczną być realizowane.
pozdrawiam

Sareczka

Post autor: Sareczka » czw gru 03, 2020 2:15 pm

GORYL pisze:
czw gru 03, 2020 12:47 pm
Sareczka pisze:
czw gru 03, 2020 12:44 pm
Dokładnie tak jak napisałaś.
Cierpliwość sprowadza szczęście; przybliża to, co jest dalekie. Pamietajcie o tym😊

Zagadkowy_typ89

Post autor: Zagadkowy_typ89 » czw gru 03, 2020 10:17 pm

Niebieska pisze:
czw gru 03, 2020 8:11 am
Ssslodka89 pisze:
MOKRA_MISIA22 pisze:

Chyba nie da się mądrzej... Kto przeczytał ten już to wie, kto myśli inaczej niż koleżanka niech przeczyta i się dobrze zastanowi

ODPOWIEDZ