Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Vanessa820

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: Vanessa820 » pt lis 13, 2020 8:56 pm

Może ich Covid dopadł🤣

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » pt lis 13, 2020 9:03 pm

laura222 pisze:
pt lis 13, 2020 7:43 pm
Czy ktos mi powie o co chodzi z ta wyplata zetonow ? Czy jest jakas inna forma kontaktu? Ja powaznie zastanawiam sie nad prawnikiem , moja kolezanka jest...jesli my mamy przestrzegac regulaminu to dlaczego ktos inny nie? I dlaczego admin nie odpowiada ?
Aż się zalogowałem żeby odpisać, nie myśl nad prawnikiem, nie znajdziesz takiego który Ci tą sprawę weźmie .Czytałaś regulamin, tam jest napisane w ile Ci mają żetony przelać, czy jest napisane co się dzieje jak przestaną przelewać, jakie masz wtedy prawa ? Nie. Możesz dochodzić praw w sądzie tylko od kogo ? SU jest przecież zarejestrowany w USA na Alasce(masz to podane w Rwgulaminie) , to jest firma której nikt fizycznie nie reprezentuje, a tą firmę zarejestrowaną na Alasce posiada inna firma, która już jest bardzo duża korporacja, i uwierz mi nie stać nikogo tu żeby ich sadzić, po pierwsze czas, po drugie pieniądze, po trzecie sprawy rozpatruje sąd właściwy dla spółki czyli sprawa jest prowadzona w USA a potem w innym kraju, już europejskim ale również przyjemnym pod względem podatkowym. Su nie padnie, za duża firma ma go w swoim portfelu, nie padnie tak długo jak będą chcieli go mieć. Jak się wgłębiać w Regulamin którego pewnie całego nie czytałaś, to jutro można wyłączyć serwery i wszyscy co mieli żetony na kontach są w czarnej dupie, czytaj ich nie odzyskają. Było to wszystko wałkowane w 2016 jak miesiąc nie płacili na nieoficjalu , nie ma sensu tego kopiować i powtarzać

Monshine_kitty

Post autor: Monshine_kitty » pt lis 13, 2020 9:43 pm

w jaki sposób pieniądze nie będą? nie mają prawa zabierać tokenów dla siebie tak po prostu, np. nie naruszyłem żadnego regulaminu

Vanessa820

Post autor: Vanessa820 » pt lis 13, 2020 9:51 pm

Jeśli nie zaczną wypłacać kasy to w końcu żadna z dziewczyn nie będzie robić trsnsmij i oni przestana zarabiać

Monshine_kitty

Post autor: Monshine_kitty » pt lis 13, 2020 10:07 pm

Zastanawiam się, czy wszyscy są w stagnacji, czy wybiórczo i jaki jest tego powód ...

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » sob lis 14, 2020 9:08 am

Vanessa820 pisze:
pt lis 13, 2020 9:51 pm
Jeśli nie zaczną wypłacać kasy to w końcu żadna z dziewczyn nie będzie robić trsnsmij i oni przestana zarabiać
Nie wiem po co korporacji która posiada 100% udziałów w MindGeek na który jest zarejestrowany portal jest szolap, ale nie do zarabiania pieniędzy, to co na tym zarabiają do promil w ich obrotach.

zumba_girl

Post autor: zumba_girl » sob lis 14, 2020 10:28 am

tomoxx1 pisze:
sob lis 14, 2020 9:08 am
Vanessa820 pisze:
pt lis 13, 2020 9:51 pm
Nie wiem po co korporacji która posiada 100% udziałów w MindGeek na który jest zarejestrowany portal jest szolap, ale nie do zarabiania pieniędzy, to co na tym zarabiają do promil w ich obrotach.

Też robisz privki że się tak udzielasz i interesujesz się tematem? Bo jeśli nie to na cholerę tu się wcinasz

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » sob lis 14, 2020 10:39 am

zumba_girl pisze:
sob lis 14, 2020 10:28 am

Też robisz privki że się tak udzielasz i interesujesz się tematem? Bo jeśli nie to na cholerę tu się wcinasz
Bo jestem zajebisty w spółki LLC i wiem jak działają i prostuje wyobrażenie że można do nich iść z prawnikiem. I to nie jest temat o privkach, tylko o wypłatach.

znajoma_nieznajoma

Post autor: znajoma_nieznajoma » sob lis 14, 2020 10:50 am

3.11.2020 dostalam od nich ostatnia wyplate zetonow, od tamtej pory zlecilam 2 wyplaty i nic. czy ktos probowal pisac do moderatora?

daySMILE

Post autor: daySMILE » sob lis 14, 2020 11:11 am

Estera21 pisze:
pt lis 13, 2020 1:03 pm
Dziś mi minęło 7dni roboczych od wypłaty przelewów i nie zostały zrealizowe, są w oczekujących,nikt nie odpowiada dalej :)
ja czekam na 14 przelewow od 04.11. a co najlepsze to dnia 03.11 zlecilam i poszedl tego samego dnia.

ODPOWIEDZ