Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

nie moge nadawac ktos pomoze?

Kogoś nie widać na transmisji?
bbk75

nie moge nadawac ktos pomoze?

Post autor: bbk75 » śr lis 03, 2021 1:17 pm

Witam, od kilku dni nie moge uruchomic transmisji, robie zdjecie i obraz sie zatrzy,uje, stoi w miejscu, i juz nic nie moge zrobic, nadaje na gogle chrome

GreenMojito

Post autor: GreenMojito » czw lis 04, 2021 1:21 am

Zobacz czy wtyczka flash jest włączona.

bbk75

Post autor: bbk75 » czw lis 04, 2021 1:12 pm

wyłaczona

GreenMojito

Post autor: GreenMojito » wt lis 09, 2021 12:05 am

Musi być włączona.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt lis 09, 2021 6:01 am

bbk75 pisze:
śr lis 03, 2021 1:17 pm
Witam, od kilku dni nie moge uruchomic transmisji, robie zdjecie i obraz sie zatrzy,uje, stoi w miejscu, i juz nic nie moge zrobic, nadaje na gogle chrome
Showup.tv ma problem z chrome musisz zrobić z Opery. Szukaj dział techniczny, moje posty jak i pytajnik tu na forum opisał to i dasz radę powodzenia pozdrawiam.Goryl

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » wt lis 09, 2021 10:50 pm

GreenMojito pisze:
czw lis 04, 2021 1:21 am
Zobacz czy wtyczka flash jest włączona.
Showup nie korzysta już z Flasha, to nie lata 2010-2018...

A co do pytania autorki tematu, po prostu zmieniaj przeglądarki (na te na silniku Chromium), aż któraś zaskoczy...

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » śr lis 10, 2021 11:33 pm

Ta dziewczyna już normalnie nadaje z Opery i dobrze że może bo nadal chrome nie chodzi u wszystkich i pisałem do szanownej administracji ja i te wszystkie osoby i nadal nie zrobili tego a już nie wspomnę o wywalaniu błędu przy logowaniu z tel czy normalnie to dramat.

Levis94

Post autor: Levis94 » sob lis 20, 2021 10:51 pm

Cześć.
Mam podobny problem. Łączę jest po teście "świetne", zaczynam transmisję, robię zdjęcie i pokazuje się, że jestem live. Po chwili piszą do mnie na czacie, że nie widać obrazu tylko błąd transmisji (u mnie cały czas komunikat "live").

Próbuję nadawać z Chrome z Opery również i nic to nie zmienia.

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » ndz lis 21, 2021 12:12 am

Levis94 pisze:
sob lis 20, 2021 10:51 pm
Cześć.
Mam podobny problem. Łączę jest po teście "świetne", zaczynam transmisję, robię zdjęcie i pokazuje się, że jestem live. Po chwili piszą do mnie na czacie, że nie widać obrazu tylko błąd transmisji (u mnie cały czas komunikat "live").

Próbuję nadawać z Chrome z Opery również i nic to nie zmienia.
Odpowiedź masz wyżej. Testowałeś tylko 2 przeglądarki z min. 6.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz lis 21, 2021 8:38 am

Reset rutera reset karty sieciowej.
I Microsoft edege, lub lovense browser.
Mam taki cierzki przypadek teraz dobry internet a nadal nie chodzi. Osoba ta ma drugi laptop to tam działa su. Narazie myślę jak to ugryźć wiem że jest blokada adresu DNS na urzadzenie bo karta sieciowa jest wbudowana. Lada dzień będzie karta sieciowa ugreen ona ma zmieny DNS i będę miał większe pole działania z tym by laptopa nr1 zaczol pracować.

ODPOWIEDZ