Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

❗ OSTRZEŻENIE dla użytkowników ScarlettMuse

Kogoś nie widać na transmisji?
ODPOWIEDZ
dawdoof1

❗ OSTRZEŻENIE dla użytkowników ScarlettMuse

Post autor: dawdoof1 » wt cze 24, 2025 7:42 pm

Chcę stanowczo ostrzec przed użytkowniczką o nicku ScarlettMuse. Podczas prywatnej transmisji celowo nie włączyła kamery, choć twierdziła, że wszystko działa poprawnie. Przez cały czas widoczny był jedynie czarny ekran, co jest jawnym oszustwem i próbą wyłudzenia żetonów.

Takie działanie łamie regulamin serwisu i godzi w zaufanie użytkowników. Radzę unikać kontaktów z tym kontem, aby nie paść ofiarą podobnego nadużycia.

Jeżeli ktoś miał podobne doświadczenia – proszę o informację. Wspólnie możemy zablokować takie osoby.

SEXI_GWIAZDECZKA

Post autor: SEXI_GWIAZDECZKA » śr cze 25, 2025 9:38 pm

dawdoof1 pisze:
wt cze 24, 2025 7:42 pm
Chcę stanowczo ostrzec przed użytkowniczką o nicku ScarlettMuse. Podczas prywatnej transmisji celowo nie włączyła kamery, choć twierdziła, że wszystko działa poprawnie. Przez cały czas widoczny był jedynie czarny ekran, co jest jawnym oszustwem i próbą wyłudzenia żetonów.

Takie działanie łamie regulamin serwisu i godzi w zaufanie użytkowników. Radzę unikać kontaktów z tym kontem, aby nie paść ofiarą podobnego nadużycia.

Jeżeli ktoś miał podobne doświadczenia – proszę o informację. Wspólnie możemy zablokować takie osoby.
Ostatnio na showup nie działają privy tak jak trzeba. Więc może rzeczywiście miala problem

dawdoof1

Post autor: dawdoof1 » czw cze 26, 2025 6:59 pm

Nie wiem co było konkretnie przyczynął, ale nie działała kamera czarny ekran był

SEXI_GWIAZDECZKA

Post autor: SEXI_GWIAZDECZKA » sob cze 28, 2025 1:09 am

Ostatnio tak się dzieje. Każda nadająca ma taki problem w ostatnich tygodniach. Raz dziala dobrze drugi nie dziala wgl. Też tak miewam, ale zawsze proponuję sprobowac jeszcze raz lub oddaje zetki za nieudany priv.
Mam nadzieję że su naprawi ten błąd jak najszybciej

ODPOWIEDZ