Kobiety bez make-upu
Re: Kobiety bez make-upu
Jest chociaż okazja by sprawdzić czy moderacja działa równie "sprawnie" jak na SU 

Oczywistym jest, że z Waszej perspektywy są to klienci, sponsorzy czy jak tam chcecie tak ich sobie nazywajcie i "idiotami" (zwłaszcza na głos) nie możecie ich nazywać, bo podcinałybyście gałęzie, na których siedzicie.Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:18 pmZarabiamy tak, a tych którzy dają nam zarobić, i stosują się do zasady "coś za coś " na pewno idiotą nie można nazwać...
Musisz natomiast zrozumieć, że z mojej perspektywy wygląda to inaczej i mogę mieć swój pogląd.
Jeżeli chciałaś mi tu dopiec to pudło....Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:18 pmja mam kilka epitetów dla tych którzy chcą tylko brać a od siebie nie mają zamiaru nic dawać...
Ja nic nie chcę "brać" i niczego od Was nie wymagam.
..........
Jeżeli będziesz chciała kontynuować wątek to stwórz nowy temat, bo tutaj nie chcę koleżance robić dalszego offtopu.
-
Kochany, jesteś ostatnią osobą która mi może mówić co mam robić i gdzie.11rocke1 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:32 pmOczywistym jest, że z Waszej perspektywy są to klienci, sponsorzy czy jak tam chcecie tak ich sobie nazywajcie i "idiotami" (zwłaszcza na głos) nie możecie ich nazywać, bo podcinałybyście gałęzie, na których siedzicie.Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:18 pmZarabiamy tak, a tych którzy dają nam zarobić, i stosują się do zasady "coś za coś " na pewno idiotą nie można nazwać...
Musisz natomiast zrozumieć, że z mojej perspektywy wygląda to inaczej i mogę mieć swój pogląd.
Jeżeli chciałaś mi tu dopiec to pudło....Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:18 pmja mam kilka epitetów dla tych którzy chcą tylko brać a od siebie nie mają zamiaru nic dawać...
Ja nic nie chcę "brać" i niczego od Was nie wymagam.
..........
Jeżeli będziesz chciała kontynuować wątek to stwórz nowy temat, bo tutaj nie chcę koleżance robić dalszego offtopu.
Skoro otwarcie mówisz że na żetony nigdy nie wydasz złotówki a pewnie siedzisz tu godzinami to jesteś typowym biorcą który od sb nic nie daje a uważa że brać może...
Oczywiście masz takie prawo, regulamin tego nie zabrania ale nie obrażaj tych, którzy rozumieją lepiej niż Ty na czym to polega. Mam stałych odbiorców, klientów, "przyjaciół" można tych panów nazywać jak się chce ale na pewno nie nazwała bym ich idiotami, wielu lubię, z wieloma świetnie się bawię i nie traktuje ich jak świnki skarbonki. Najczęściej jest tak właśnie na głównej że jeden, dwóch daje napiwki a 100 patrzy w przyrodzie jest określenie na taki typ żerowania to pasożyty.
Kompletnie nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem

Uzupełnię poprzedni wywód tylko o:
1) obecnie na SU siedzę po może 20 minut dziennie, Wasza prostytucja już mnie nie interesuję i wchodzę tylko gdy dzieją się "nietypowe" akcje (jak ostatnie pojawienie się rafatusa)
2) Skoro tak bardzo nie lubisz/nie lubicie "pasożytów", to po prostu nie pokazujcie nic na głównej zamiast wylewać tu żale

Przepraszam DigitusMedius za dalsze zaśmiecanie tematu.
-
videomodeling to nie prostytucja, a szkoda... bo prostytucja jest Polsce nieopodatkowana. US i Wikipedia to wyjaśnia.11rocke1 pisze: ↑czw cze 13, 2019 6:57 pmKompletnie nic nie zrozumiałaś z tego co napisałem
Uzupełnię poprzedni wywód tylko o:
1) obecnie na SU siedzę po może 20 minut dziennie, Wasza prostytucja już mnie nie interesuję i wchodzę tylko gdy dzieją się "nietypowe" akcje (jak ostatnie pojawienie się rafatusa)
2) Skoro tak bardzo nie lubisz/nie lubicie "pasożytów", to po prostu nie pokazujcie nic na głównej zamiast wylewać tu żale![]()
Przepraszam DigitusMedius za dalsze zaśmiecanie tematu.
Obrażać tych którzy kupują żetony zacząłeś Ty więc chcąc nie chcąc sprowokowałeś dyskusję.
Zrozumiałam bardzo dobrze "nigdy nie kupię żetonów ale jak dostanę to skorzystam"
Ja nie mam nic do osób które wchodzą, nie kupują żetonów ale też nie kpią z osób które na nie wydają bo dzięki nim te transmisje są i tacy jak Ty je oglądają.
- DigitusMedius
Jak już wchodzimy w temat podatków tooo... Sexkamerki nie są uznawane za prostytucję, ponieważ gdyż - nie dochodzi do kontaktu fizycznego

No to faktycznie "bardzo dobrze zrozumiałaś"Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 7:07 pmZrozumiałam bardzo dobrze "nigdy nie kupię żetonów ale jak dostanę to skorzystam"

Napisz człowieku, że masz w nosie jak laski się prostytuują na kamerkach i ich już nie oglądasz, a ta i tak swoje....Anastazja31 pisze: ↑czw cze 13, 2019 7:07 pmJa nie mam nic do osób które wchodzą, nie kupują żetonów ale też nie kpią z osób które na nie wydają bo dzięki nim te transmisje są i tacy jak Ty je oglądają.
Niestety z każdym wpisem potwierdzasz niechlubny stereotyp odnośnie prostytutek z kamerek

...................................................................................................................
Powinnaś się smucić, że w świetle naszego "genialnego" prawa to nie jest prostytucja, bo wtedy mogłabyś legalnie nie płacić z tego tytułu podatku

Gdybyś się minimalnie wysilił, zobaczyłbyś jak 2 razy napisałem, że mi ten portal już praktycznie zwisa i w gruncie rzeczy nie interesują mnie jego losy.... ale jestem spokojny, że żadnego upadku nie będzie, bo idiotów nie braknie.