xxSASIEDZIxx - transmisja 07.02.2020 - REKLAMACJA
-
xxSASIEDZIxx - transmisja 07.02.2020 - REKLAMACJA
Witam,
22:15 transmisja grupowa, ponoć na 300 osób. W trakcie trwania transmisji z pewnego powodu (ponoć policja czy coś) transmisja została przerwana. Ludzie masowo wzywali administratora ale nikt nie przyszedł. Do 22:35 nic się nie wydarzyło więc wyszedłem z transmisji (był czarny ekran).
Proszę o zwrot 99 żetonów za tę transmisję oraz ukaranie transmitujących. To był mój drugi raz kiedy skorzystałem z ich prywatnej transmisji i 2gi raz zostałem oszukany (za pierwszym razem sprawa była "łagodniejsza" i tańsza więc olałem.
Proszę o weryfikację dzisiejszej ich transmisji i zwrot żetonów.
22:15 transmisja grupowa, ponoć na 300 osób. W trakcie trwania transmisji z pewnego powodu (ponoć policja czy coś) transmisja została przerwana. Ludzie masowo wzywali administratora ale nikt nie przyszedł. Do 22:35 nic się nie wydarzyło więc wyszedłem z transmisji (był czarny ekran).
Proszę o zwrot 99 żetonów za tę transmisję oraz ukaranie transmitujących. To był mój drugi raz kiedy skorzystałem z ich prywatnej transmisji i 2gi raz zostałem oszukany (za pierwszym razem sprawa była "łagodniejsza" i tańsza więc olałem.
Proszę o weryfikację dzisiejszej ich transmisji i zwrot żetonów.
- Bose_Stopy_Antylopy
Ostatnio coś nie widać tych jajcarzy. Nadają jeszcze czy jakiś banik poleciał?
- Desiderium19
Wywołałeś wilka z lasu i właśnie robią z przymierzalni ;PBose_Stopy_Antylopy pisze: ↑ndz lut 16, 2020 1:09 pmOstatnio coś nie widać tych jajcarzy. Nadają jeszcze czy jakiś banik poleciał?
-
Dokładnie, również zgłaszam reklamacje na wczorajszą transmisje grupową, 2020-05-15 23:20:00. Cel nie został wykonany, transmisja została urwana, nawet nie można było jej zgłosić. Oczekuje zwrotu żetonów (99) za kupiony bilet.