Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Perwersyjna30

Podziel się swoją opinią o grupowych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Pablo1221

Perwersyjna30

Post autor: Pablo1221 » sob sie 31, 2024 6:55 am

Wyrzuca beż powodu nawet mino danych zetonow

perwersyjna30

Post autor: perwersyjna30 » ndz wrz 01, 2024 8:53 am

hahahahhahahahaha

Kulfon77

Post autor: Kulfon77 » pn wrz 02, 2024 12:57 am

Hej mam ochotę sprawdzić jak bardzo jesteś perwersyjne 😁

smoa17

Post autor: smoa17 » wt wrz 17, 2024 9:17 am

hej piekna jak tam samopoczucie

Pablo1221

Post autor: Pablo1221 » ndz wrz 29, 2024 5:49 am

Perwersyjna30 to oszustka uważajcie zet zbiera potem wyrzuca z live i się śmieje uważajcie na nią i zgłaszajcie

magicznykufel

Post autor: magicznykufel » ndz sty 19, 2025 8:04 am

Poprę kolegę, który wrzucił posta o Pani "Perwersyjna30". Zapłaciłem za pełnego privka, było fajnie spoko - tutaj nie mam zarzutów, zaproponowała mi 5 minut kiedy indziej z racji tego, że Ja chciałem nieco wcześniej wyjść, sama wyszła z taką inicjatywą - w gruncie rzeczy nie spodziewałem się takiego czegoś, ale mówię, że okej. Wstępnie umówiliśmy się aby nadrobić te końcowe 5 minut priva na drugi dzień, z racji tego, że Ja nie miałem czasu, a nie wiem czy Pani Perwersyjna30 była online na Su, więc privek się nie odbył, luzik.

Przyszedł czas po kilku dniach, że chciałem nadrobić tego privka i dokończyć te 5 minut zabawy, z początku napisała, że nie może ustawić darmowego priva, bo się nie da na Su, więc napisałem, żeby ustawiła cenę 10żet, to wbiję, ale jak to zwykle bywa wśród takich Pań, wyświetlanie i nie odpisywanie na wiadomości, nagłe znikanie z Su, a na końcu wisienka na torcie to siedziała i siedzi teraz na Su i zapytałem po raz kolejny czy jest możliwość abyśmy teraz nadrobili? Otrzymałem w zasadzie spodziewaną odpowiedź: "Na razie nie mam czasu" - a siedziała i czekała aż ktoś Ją zabierze na priva, więc napisałem to co myślę, ale już na czacie ogólnym, że "Skoro nie masz czasu, to czemu siedzisz na su?" nic nie odpisała, udawała chyba, że nie wie o co chodzi, po czym napisałem "Kolejna kurwa Siebie warta..." po tej wiadomości otrzymałem kicka bądź bana, nie jestem pewien, bo wywaliła mnie trzy razji z publicznej transmisji, ale później niby mogłem wejść i oglądać.

Podsumowując - na początku sprawiała wrażenie fajnej babki, nie ujmuję jej wyglądu, bo ciało ma fajne (przynajmniej Moim zdaniem), ale, że nie lubię robienia ludzi w ch*ja i zbywanie ich wyświetlaniem wiadomości, wychodzeniem z Su, czy pisaniem "Nie mam na razie czasu", choć siedzi na publicznym i czeka na privka, to dla mnie jest czyste kurestwo i skurwysyństwo, czego nienawidzę. Zdaję Sobie sprawę, że większość lasek tutaj to materialiski i takie pierdo lamento wciskają zapewne nie jednemu chłopowi tutaj i są milsze dla ludzi, którzy sypią żetonami całą transmisję i zrozumiałbym sytuację, że byłaby na privku i faktycznie wtedy nie miałaby czasu, ale nie kłamaniem w żywe oczy.

Uważajcie na nią Panowie!

Pablo1221

Post autor: Pablo1221 » ndz sty 19, 2025 8:55 am

Kochanie weź normalnie chce na priv pójść z Tobą zabawić się.nie bądź taka :(

ODPOWIEDZ