Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Trzeba zrobić porządek z biletami i ich promocjami

Opisz ceny, czas jaki masz na kupienie biletu.
ODPOWIEDZ
JaJacek123

Trzeba zrobić porządek z biletami i ich promocjami

Post autor: JaJacek123 » czw paź 03, 2024 4:57 pm

Halo halo jak to jest ze robią promocje na grupy i nie dają biletu , to jest już kolejna sytuacja masakra jakaś zero wyciągania konsekwencji z takich kont jak" Ailaa " , Tak nie może być żeby portal pomagał w naciąganiu na kase to musi być oddane a nie jesteśmy robieni na zetony

DonCamillo98

Post autor: DonCamillo98 » pt paź 04, 2024 5:45 pm

w ich regulaminie jest napisane że żetony dawane w napiwkach są dobrowolne i SU nie rozpatruje żadnych reklamacji a tym bardziej Ci ich nie oddają. Dziewczyny dobrze o tym wiedzą, i świadomie to wykorzystują. Ustawiają grupke np. 100ż po czym piszą mega promo 50ż. Ty rzucasz i tak naparawdę musisz liczyć na łaske transmitującej. Jeżeli promo to niech ustawi grupe za 50ż i po problemie. To powinno być przez SU sprawdzane a dziewczyny powinny być karane jeżeli naciągają tzw. system i regulamin. Dlatego ja zawsze kupuje normalnie bilet i nie pcham się w tzw. promo. Jeżeli grupa się nie odbędzie żetony automatycznie wracają na moje konto i po problemie.

PiotrP84

Post autor: PiotrP84 » wt paź 22, 2024 10:31 am

No ale co z tego, że mają w regulaminie o dobrowolnych napoiwkach? Wystarczy wprowadzic zasasde by bilet na gruupe można tylko i wyłącznie kupic na normalnych zasadach, a nie przez napiwki. Cwaniary dają zaporowe kwoty, a w napiwkach dają wjazd na grupę za połowę albo i lepiej. Wtedy praktycznie wszyscy mają bilet podarowany i nie mogą nic zgłosić, choćby był czarny ekran. One to wykorzystują.

PiotrP84

Post autor: PiotrP84 » wt paź 22, 2024 10:39 am

DonCamilo nie wrócą żetony nawet jak zgłosisz. Ja zgłaszałem trzy razy i nigdy nie wróciły. Ostatnim razem do nich napisałem to odpisali. Grupowa żeby poszła do moderacji to musi być jakoś 75% zgłoszeń. To jest w praktyce niemożliwe. Odpuściłem sobie grupowe całkowicie,. Szkoda hajsu.

ODPOWIEDZ