marrsyll466
marrsyll466
Dziewczyny, banujcie tego zboczeńca jak tylko go zobaczycie. Bierze tanie privy i niby wszystko jest ok. W trakcie priva zaczyna zadawać podejrzane pytania i zgłasza transmisję pod koniec. Pytania typu "kiedy zaczęły rosnąć ci włoski na cipci" itp. Aż mnie zatkało. Masakra.
-
agatkaaga111
Tez miałam z nim do czynienia rzeczywiście zboczony koleś. Zadawał dziwne zboczone pytania a jak zaczełam z nim dyskutować to mnie wyzywał i obrażał
Nie wiem co będzie z żetonami, bo gostek zgłosił priva 5 sekund przed końcem xD. Czekam na rozpatrzenie zgłoszenia przed moderację. Privek był za 100żet, przez te 5 sekund zdążyłam zwyzywać tego zboka. Najwyżej mi tego nie zaliczą, trudno. Chociaż przyznam, że priva zrobiłam zgodnie z opisem.
-
agatkaaga111
Ale dobrze ze zrobiłaś temu zboczeńcowi tutaj opinie niech inne dziewczyny wiedzą co to za typ, bo serio ma coś z głową. Jak coś daj znać czy musiałaś mu oddać zetony
-
moniamonika14
Na pewno w ten sposób się podnieca żeby mu huj staną a później wali konia zboczeniec
-
agatkaaga111
To dobrze że pozytywnie to rozpatrzyli, a ja widziałam że ten zboczeniec tez prowadzi transmisje