Paris___
Paris___
Kasia (Paris___) to dziewczyna IDEAŁ - na dzisiejszym pokazie w czerwonej sukience i pończoszkach przypominała mi Emmanuelle Seigner z Frantica ale taką o 1000% ulepszoną. Miła, wesoła, fajnie gada, świetnie się rusza, ma takie trochę ADHD - taka pełna życia na maksa. Dba o lepszą muzę niż na innych pokazach, a to co potrafi uczynić ze swoja pupą i dłonią to mistrzostwo świata. Szok ! Dla mnie tylko jeden minusik - skoda, że nie ma owłosionej cipki, bo takie uwielbiam, niestety moda panuje na łyse. Ale tak czy owak 20/20 a nawet więcej - po prostu dziewczyna ze snów. Życzę Ci udanej kariery i fajnego szczęśliwego życia Kasiu 

Dziś SUPEROKAZJA ! ;) Paris bez doklejonych żęs i makijażu - bardzo fajnie wygląda. Nie wiem czy lepiej czy gorzej - inaczej i chyba taką ją wolę. Bardziej naturalna. Właśnie tej natury trochę brakuje na wiekszości pokazów. Większość pań za mocno "podkręcona" - czasem przez te ulepszenia wyglądają nieco karykaturalnie.
Miło było zobaczyć naturalną Paris :)
(Tzn. częściowo naturalną, bo tak całkiem byłaby naturalna gdyby wyhodowała porządne afro na bobrze - jeden z widzów zasugerował, ale jego pomysł nie zdobył aprobaty Paris (nie byłem to ja) ;) )
Miło było zobaczyć naturalną Paris :)
(Tzn. częściowo naturalną, bo tak całkiem byłaby naturalna gdyby wyhodowała porządne afro na bobrze - jeden z widzów zasugerował, ale jego pomysł nie zdobył aprobaty Paris (nie byłem to ja) ;) )