Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

mokramisia22 - Oszustka

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Peter866

mokramisia22 - Oszustka

Post autor: Peter866 » pn wrz 16, 2019 3:29 am

Co tu dużo pisać jakoś tydzień temu skusiłem się na grupową opis grupowej długi z ciekawymi opcjami.
No i oczywiście tylko opis ładny bo na całej grupowej pierw przez koło godziny siedziała i gadała gdzie grupowa miała trwać 10 min
Po tym kamera poszła na jej siostrę która się chwilę pobawiła z jakimś gościem nic nawet nie było widać za bardzo no i po jakiś 10 min koniec grupowej nie zrobiła nic co było w opisie

Podobno miała oddawać żetony ale nie dała to po tygodniu jakoś normalnie na czacie spytałem o zwrot co ona zrobiła?
Poza spina i po chwili banie dla mnie nic jedynie jej chyba koleżanka ni-kol sama z siebie mi oddala ale zwróciłem jej to
Nie polecam jej grupowych bo pewnie takich sytuacji jest więcej specjalnie przeciąga aby nie dało się już zgłosić a że to 100 Zet to większość ma to w dupie a kto się postawi kończy jak ja

milutki187

Post autor: milutki187 » pn wrz 23, 2019 11:30 pm

potwierdzam oszukuje z wiekiem ma grubo po 40-stce a pisze 39 w profilu :mrgreen:

Kotek1232

Post autor: Kotek1232 » pn gru 09, 2019 5:48 pm

Oszukuje na kazdej transmisji, podstawia tych taxowkarzy, a opowiada ze dzwoni do korporacji po taxi, kiedys jeden z widzow su znalazl jej ogloszenie ze szuka kogos do przywiezienia pizzy i ze placi 100zl.Jest mila dla tych małolatow co sypia jej zetonami...mlodzi widzac kawalek zwisajacego cycka jaraja sie na jej widok, ale niech tylko znajdzie sie ktos co napisze prawde co do jej wygladu od razu banuje.Prawa jest taka ni to ladna ani zgrabna-krzywe nogi, bez zęba, na dodatek upija sie na tych transmisjach, a wtedy to juz prawdziwy kabaret z niej :D :D :D Nie szanuje to dziewcze samej siebie!!!

milutki187

Post autor: milutki187 » sob sty 25, 2020 4:08 pm

za taka nadwage powinni banowac wedlug mnie

SeksiKotka1

Post autor: SeksiKotka1 » pt sty 31, 2020 6:51 pm

No co tu duzo pisac ,kobieta obleśna jak ktos wyzej napisal , nogi krzywe,, cycki zwisajace po pepek jak u 70 latki kobieta naużywajaca wódki/wrecz alkoholiczka bo kilka miesiecy temu siedziala cala noc na kamerce pijana w 3 dupy i plakala jaka to ona nieszczesliwa, ten jej fagas jak sama mowila patrzyl w okno przez kradki, co rzekomo juz woli grzyby zamiast pierogow o ile ktos wie co mam na mysli, mąż ja rzucil corka nie chce miec z nia kontaktu, , a na kamerce latem zaplacila dziewczynie za to aby mowila ze jest niby jej corka, rodzina wyrzekla jej sie , wstyd na cala wioche skad pochodzi i miasto sasiedzi pluja jej w twarz jak przechodza obok niej patola na calego , ale misi przez male m wydaje sie ze jest gwiazda :D :D :D , te jej klamstwa ze niby rozstala sie z jej fagasem bo to nie mąż, aby jak najwiecej uzbierac zetonow , bo malolaci mysleli ze wybzykaja ja jak juz sama jest , a ona smieje sie z was jacy wy glupi jestescie rzucajac jej żetony, szkoda ze nie wchodzicie na portal gdzie wczesniej wchodzila widzowie na kamerce wykrzyczeli ją jaka to oszustka , juz tam nie wchodzi :lol: zenujace bylo to ze chce kupic cabrioleta, za wasze zetony :D , malolaci rzucali bo mysleli ze przejada sie z mini gwiazda cabrioletem/ ktos przejelal sie/>? / :D ksażke gwiazda chciala pisac o swoim kurestwie i o swojej patologii :o :lol: mozna by bylo duzoooo pisac , ale szkoda mi swojego cennego czasu na mini gwiazde su :D :D :D a siostry szuka w necie bo tez ne chcia z nia miec kontaktu, Ps sasiad misi :D :D :D

Canell

Post autor: Canell » pt sty 31, 2020 11:52 pm

I znowu nawalona dzisiaj byla na tansmisji, Patola :shock: :shock: :shock:

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » śr lut 26, 2020 11:23 am

mi sie bardzo podoba

Canell

Post autor: Canell » sob kwie 11, 2020 7:21 pm

wojtas1177 pisze:
śr lut 26, 2020 11:23 am
mi sie bardzo podoba

ty przydupasie wiemy kim jestes, ona musi ci sie podobac ;) bo korzystasz z jej zetonow :)

ODPOWIEDZ