Oszust Missy Pany nie dajcie się oszukać to jest mężczyzna
-
Oszust Missy Pany nie dajcie się oszukać to jest mężczyzna
Bylem na privie u Missy dałem się oszukać okazało się że to mężczyzna a nie kobieta,zobaczyłem że zamiast prawdziwych piersi zobaczyłem gumowe sztuczne piersi jakby były doklejone, w dodatku jak.poprosilem o mocna wypinke zobaczyłem że ma męskie genitalia między nogami czuje się oszukany, uważajcie na niego nie dajcie się zwieść jak ja to zrobiłem i traciłem dużo żetonów nie polecam nikomu
-
A to niespodzianka:D Dobrze ze to tylko kamerki bo bys na tylku nie siedzial caly tydzien:D
-
Ty,chyba coś w tym jest bo przestała....sorry PRZESTAŁ robić transmisje.Ale widziałem już bardzo podobna osobę,bardzo podobne transmisje tylko już inny nick.Fanpieknychkobiet90 pisze: ↑czw mar 21, 2024 3:10 amBylem na privie u Missy dałem się oszukać okazało się że to mężczyzna a nie kobieta,zobaczyłem że zamiast prawdziwych piersi zobaczyłem gumowe sztuczne piersi jakby były doklejone, w dodatku jak.poprosilem o mocna wypinke zobaczyłem że ma męskie genitalia między nogami czuje się oszukany, uważajcie na niego nie dajcie się zwieść jak ja to zrobiłem i traciłem dużo żetonów nie polecam nikomu
nie chciał bym nikogo oczerniać ale chyba faktycznie coś jest na rzeczy XD korzystałem z priva na cycki i faktycznie wyglądało to tak jakby coś było nałożone i wyżej wymieniona/wymieniony nie ściąga bluzki rzekomo tatuaże ale kiedyś na publicznej transmisji spod koszulki wystawała jakaś folia/guma od góry HAH ale o cipkę nie prosiłem a z tego co wiem jej/jego temat na forum już wałkowany kilka razy i cipka podobno super droga bo się ceni XD jabłko adama też jak u mężczyzny ale to akurat może mieć jakieś podłoże hormonalne... no jak dla mnie to pan który stał się panią XD
Oszust Missy powrócil na nicku LikeTheSisters jego koleżanka zweryfikowała konto na siebie po to żeby mógł transmitowac na tym nicku sam, bo jako mężczyzna nie przeszedłby weryfikacji na dziale dla kobiet, jak pamiętacie wtedy miał czarne długie włosy peruka teraz ma blond długie włosy nie dajcie się nabrać. Oszustowi który wykiwał was na setki żetonow Missy i mnie też oszukał uciekł z su na jakiś czas aby sprawa ucichła a teraz specjalnie transmituje koleżanka bo to jest jego przykrywką aby się nie wydało kolejny raz że to jest mężczyzna udający kobiete na dziale kobiet, co lubicie być tak robieni w konia ?