Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Oceny privków u dziewczyn by PUKKA

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
pukka1

Oceny privków u dziewczyn by PUKKA

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 8:53 pm

Słowem wstępu to nie będzie ocena jakaś sztywna, a bardziej wrażenia i odczucia :D Wszystkich privków nie pamiętam, ale możecie zadawać pytania o konkretne panny, to może coś sobie z nich przypomnę i doradzę co i jak :D

Będę uzupełniał temat na bieżąco.
Ostatnio zmieniony śr cze 12, 2019 12:15 am przez pukka1, łącznie zmieniany 2 razy.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:14 pm

Victoria_Boleyn

Dziewczyna o ślicznej figurze, ładnie zarysowane kształty i krągłości. Jak byłem na jej privkach to zawsze miałem zapewnioną ciekawą rozmowę na wiele tematów, gdzie zaznaczam, że ta kobieta bardziej preferuje chyba rozmowy na poziomie, z kulturą. Oczywiście na plus też szeroka gama pończoch i innej pieknej bielizny, na co Pukka zwraca szczególną uwagę. Privek zawsze w 100% spełniony, można poprosić do drobne życzonka, ale bez przesady. Btw, ślicznie zadbany paseczek, Pukka propsuje. :D

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:20 pm

RoXana_NoVa

Co do figury to jak widać ładna i zgrabna. Niby na ogóle coś rozmawia, ale do privka to ciężko się z nią dogadać. Dla mnie to taki wyzyskiwacz, bo jedynie na wiadomości prywatnej chce dogadywania szczegółów, a jak wiemy tam żetoniki lecą dodatkowo ;> ;) Byłem na tym privku to zrobiła szybko, szybko i dziękuję, bez rajstopek bodajże, a mówiłem wcześniej. Chyba wtedy rozłączyła się. Tak więc nie wrócę już tam :oops: :oops:

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:23 pm

SONIA_HOT_18

Panna ładna, privek z tego co pamiętam przebiegał zgodnie z planem, ale.... prawie nic nie widziałem, bo strasznie tnie u niej. Powątpiewam w moje problemy techniczne, tak więc pewnie to u Niej coś skrzaczone jest. Poza tym figurka mniam, pończoszaki fajne, z żółtym paskiem, ale dużo ich nie widziałem, bo w zasadzie to przez 2 privki gówno widziałem, max 2 min. :oops: :oops: Może coś się zmieniło już teraz :D Poza tym nie ma co narzekać.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:27 pm

Kiciaaaa18

Powiem to tak, dawno, ale to dawno nie miałem takiej faworytki jak ona. Privek długi, ładnie przedłużony, ale oczywiście Pukka ma wszędzie fory to zawsze ma dobre oferty. Pomijając ten fakt Panna zrobiła wielkie wrażenie, prześliczna figura, zaangażowanie, istne fajerwerki i iskry. Całość chodziła okej, nie narzekałem na żadne preturbacje natury technicznej. Pończoszki ma bardzo ładne oraz do tego pas, gdzie idealnie komponują się z ślicznym ciałem. A jak pachną :P :D :D :D :D. W skromnej ocenie Pukki z sumieniem wystawiam 11/10.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:30 pm

AveLily

Raz wlazłem na privka u tej ukrainki. Uroda i ciałko ładne, pończoszki niby są też fajne, ale tak bez szału, sztywno wyznaczony czas, a po nim zaraz nazat i powrót na publika. Podsumowując, bez szału. :(

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:34 pm

Luxuria20

Bardzo ładna dziewczyna z figury i buzi. Do tego ma ładne pończoszki. :D Byłem kiedyś na privku, miło się pogadało, jakiś bonusik widziałem przy okazji, a poza tym wszystko, co było ugadane zostało zobaczone :D Miała się do mnie coś odezwać, ale póki co ani widu, ani słychu.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:37 pm

Zuzanna30

Byłem na dwóch privkach. Pierwszy był bardzo dobry, długi i fajnie przedstawiony. To na pewno na plus. Drugi ze stopkami był okej. Pewnie teraz pod tym względem jest podobnie. Obecnie to widzę privki podrożały i za 300 żet stopki to jakiś dramat :lol: :lol: :lol: Tak więc pozostaje mi odpuścić tutaj i pośmiać się z "napadów lushowych". :lol: :lol:

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:39 pm

AquaLady

Jakaś Ruska, z tego co pamiętam to łeee, bez szału i w sumie privek mnie skutecznie zniechęcił. Mi osobiście się nie podobał, sama panna jakaś średnio-atrakcyjna dla mnie. :roll: :roll:

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:40 pm

Ewcia26

Z tego co pamiętam privek był długi, przegadaliśmy kilka h. Fajnie się rozmawiało, pończoszaki były, co Pukka szanuje i całkiem atrakcyjna kobieta :D

ODPOWIEDZ