Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

JENY84 wiem bo byłem polecam pokazy

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GORYL

JENY84 wiem bo byłem polecam pokazy

Post autor: GORYL » wt cze 11, 2019 11:28 pm

Z racji tego ze mam dużo kobiet znajomych z schowup.tv to wypowiem się tylko na ten temat rzetelnie bo tylko Jenny84 i jeszcze może 2 osoby zrobiły mi pokaz z racji znajomości i z tego by się nie czuły głupio wstydliwie bo też takie coś doświadczyłem u innych.

Zadko chodzę na pokazy bo jak pisałem wyżej mnie się wstydzi większość kobiet itd . No nie lobię udawania i jakiś tego typu zabaw na sile byle zleciał czas.

Dostałem propozycje i zaproszenie na pokaz z racji pomocy informatycznej od Jenny84 .Na pokazie było idealnie nie było nic do czego możną było się przyczepić dopracowane ma wszystkie detale widz się nie nudzi , pokaz wykonała bardzo profesjonalnie oddaje z siebie 1000% i to się czuje na pokazie kto nie był warto zobaczyć i się przekonać.tam nie ma miękkiej gry na czas czego nie lubię. potem był następny oczywiście kolejny pokaz zrobiła tak samo boski jak ten 1 no trzeba umieć oddzielić znajomość od wykonania pokazu a to potrafi tylko osoba co podejdzie do pokazu profesjonalnie.Polecam pokazy u Jenny84 .

dominik34

Post autor: dominik34 » śr cze 12, 2019 9:44 am

Witam ja tesz byłem u Ani na privku dziewczynka jest udciwa nie oszukuje wkłada dużo serca w te pokazy polecam ja każdemu

ODPOWIEDZ