Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Oceny privków u dziewczyn by PUKKA

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
pukka1

Re: Oceny privków u dziewczyn by PUKKA

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:42 pm

Ciasna_Kotka

Kiedyś byłem u niej to jeszcze ujdzie, jednak okazała się menda oszustką, do tego zbanowała. Także mimo, że pończe były ok to nie polecam, są zdecydowanie bardziej sympatyczne laski.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:44 pm

LettJuliet

Panna gut gut, bardzo ładna z figury (mimo, że ostatnio coś się jej przybrało leciutko :lol: ). Pukkę zawsze uraczyła jakimiś pończoszakami, bardzo rozmowna i komunikatywna, co w niej to bardzo szanuję i lubię :D Jeżeli miałbym polecać to bym polecił :D W sumie jakby jeszcze cieliste pończoszaki kupiła to bym poszedł jeszcze raz, chociaż ostatnio jej nie widziałem.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:46 pm

Slodka95

Panna, która widać z buzi jest zapewne ładniutka, figurka też spoko. Co ważne ma wiele pończoszaków o różnych kolorach, a do tego jeszcze pasy i jakieś wibra. Szkoda, że nie ma paseczka :D Tak czy inaczej dostawałem na privku zawsze to, co było wcześniej ugadane :D Polecam Pukka.

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:49 pm

Angel_A

Uroda to każdy jak widzi, mi się podoba. Co do asortymentu to ma pończoszaki, różnej maści. Natomiast co do privków to tak robione na czas, jęczenia udawane jakieś, co mnie trochę odrzuca, do lekkiego masowanka panny to privek taki jak znalazł, ale nic poza tym. Kto będzie chciał to pewnie sobie weźmie i będzie mimo wszystko zadowolony :D

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:51 pm

StopkiKitty

Hmm jakby menda nie miała tak drogich privków to bym częściej tam wchodził :D :lol: :lol: Poza tym hmm, privki śmieszne, zawsze pożartuje, bardzo komunikatywna osoba. Figurka to każdy widział pewnie - istny ogień jak dla mnie :D Jak się już ulitowała nade mną i mi dała privka za 100 to byłem w pełni zadowolony. Przyznam, że nóżki i pończoszaki to istna czołówka na SU. Pukka poleca bardzo bardzo :D :)

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:52 pm

katina

Byłem coś 2 razy. Poszła przebrać się, w zasadzie mało pokazała i poszła. Na publiku coś zawsze śpiewa niby, poza tym tak o. Pewnie na droższych privkach coś więcej się dzieje :D

pukka1

Post autor: pukka1 » wt cze 11, 2019 11:55 pm

-trolololOla-/Licealistkaa_

OLA to taka gadułka kiedyś była, teraz już mniej, ale to może mnie nie lubi już :D Co do moim spostrzeżeń to jej figurka jak była dobra to teraz jest bardzo dobra :D Z buzi - śliczna :D i ten paseczek <3 Pukkę przywitała na privkach zawsze pończoszakami cielistymi lub czarnymi, zaprezentowała pewne pozycje z penetracją wibrem i przyznam, że mogę polecić z czystym sumieniem każdemu :D GUT GUT OLA

pukka1

Post autor: pukka1 » śr cze 12, 2019 12:01 am

MalaMi

Dziewczyna przyjemna z głosu, dobra jakość transmisji. Dam głowę, że jest śliczna z twarzy, bardzo ładna figura i widziałem u niej ach mega pończoszaki czarne ze szwem :D Posiedzieliśmy przy okazji i pogadali, bardzo miło to swoją drogą i na pewno do niej wrócę. Słyszysz MalaMi, WRÓCĘ! :D

pukka1

Post autor: pukka1 » śr cze 12, 2019 12:07 am

OrianaN

Ori to tak pierdoli tylko o tym privku za min 150 żet, a mogłaby za 100 zrobić jak kiedyś :D Poza tym privki były git, Pukka zawsze coś pooglądał ponad opis, bo może w końcu. Panna łagniutka, figura lekko zaokrąglona, ale seksowna i kusząca :D Ma trochę pończoszaków dlatego jest Ori w kręgu zainteresowań Pukki. Pewnie przyjdę tam, bo coś mam ugadane za niedługo. :lol:

_Valentino_

Post autor: _Valentino_ » wt sie 20, 2019 4:19 pm

pukka1 pisze:
wt cze 11, 2019 11:55 pm
-trolololOla-/Licealistkaa_

OLA to taka gadułka kiedyś była, teraz już mniej, ale to może mnie nie lubi już :D Co do moim spostrzeżeń to jej figurka jak była dobra to teraz jest bardzo dobra :D Z buzi - śliczna :D i ten paseczek <3 Pukkę przywitała na privkach zawsze pończoszakami cielistymi lub czarnymi, zaprezentowała pewne pozycje z penetracją wibrem i przyznam, że mogę polecić z czystym sumieniem każdemu :D GUT GUT OLA
kurła nie wiedziałem ,że ona jeszcze nadaje.Jednak cięzko się odzwycvzaić od łatwej kasy z su.A "mortalowe" pokazy jeszcze robi?

ODPOWIEDZ