Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

sindi -takie jak ona psuja ten portal!

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
bimbambum

sindi -takie jak ona psuja ten portal!

Post autor: bimbambum » śr gru 11, 2019 10:55 pm

Szkoda czasu -50MB/S jak w realu na innych privkach a u niej nie dziala ! takie jak ona powoduja jedno -showup.tv traci na wartosci bo sie po prostu nie chce po takim doswiadzczeniu tu zagladac. Komentarze od urzytkownikow "konto usuniete"! pozdrawiam

Rames120

Post autor: Rames120 » śr gru 11, 2019 11:05 pm

To od razu trzeba zakładać temat o tym? ja byłem raz na privku u jednej blond ślicznotki zacinało się już w 3 sekundzie, dziewczyna od razu przelała mi za prv, była to wtedy wina su bo nie było obrazu.

bimbambum

Post autor: bimbambum » śr gru 11, 2019 11:22 pm

pewnie, ze trzeba! siedzenie cicho nie ulepszy showupu tylko spowoduje odplyw niezadowolonych lub po prostu oszukanych. Pare chwil po tym u innej wszystko bylo super -to potwierdza tylko jedno! Sugestia -showup powinien dodac mozliwosc testu polaczenia / transmisji by uniknac rozczarowan swoich klientow. pozdrowionka

Rames120

Post autor: Rames120 » śr gru 11, 2019 11:32 pm

Żartujesz sobie?? nie atakuj bezpodstawnie dziewczyny że jej internet przerwał, czesto się tak zdarza, po prostu mogłes poprosić zeby ci ustawiła jeszcze raz. A jak nie to jest mozliwosc zgłoszenia do moderatora transmisie gdzie pojawiaja sie problemy i nie ma obrazu

bimbambum

Post autor: bimbambum » śr gru 11, 2019 11:48 pm

Ramzesie co mozemy to jest jasne wiec daruj sobie bo nie rozumiesz przekazu. Uczciwosc klientow na zachodzie spowodowala, ze firmy ktore sprzedaja swoje produkty darza swoich klientow zaufaniem. Zadna ceniaca sie firma nie chce pieniedzy od klienta, ktoremu nie mogla dostarczyc produktu lub uslugi zgodnie z oczekiwaniem. Tacy klijeci pozostaja wierni na cale zycie. Odwrotne dzialanie ma tylko jeden efekt -klient odchodzi i zapomina bo ilosc alternatywnych opcji dokola mu na to pozwala. pozdrawiam

ODPOWIEDZ