Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Touch _my_body oszustka

Podziel się swoją opinią o prywatnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Michalek92022

Touch _my_body oszustka

Post autor: Michalek92022 » sob sie 02, 2025 3:21 pm

Uważajcie na tego oszusta. Wyjebała mnie na 4600 zet za wydłużenie priva. Ani wydłużenia ani kasy. Jestem w plecy. Nie polecam zdecydowanie. Bo kasy już nie odzyskacie

Djdj90

Post autor: Djdj90 » sob paź 04, 2025 5:31 pm

Mam dziś to samo... Może to tylko 500 zet ale zawsze coś.... Koniecznie upierała się żebym włączył kam bo napisałem jej imię.... Laska siedzi na Su od x lat i myśli że jej nikt nie zna. Tak przeciągała aż wywaliło trans. Także jest zgłoszona

Mateuszmati1990

Post autor: Mateuszmati1990 » pn lis 03, 2025 10:07 am

Tez widziałem ja chyba wczoraj siedzę tu trochę czasu i ja kojarzę przypasła się strasznie kobita to fakt zaniedbana ,w tej bluzie i wielkim tyłkiem na dole strony nie robi już żadnego szału ma bardzo tanie priwy teraz więc desperaci maja gdzie zwalić.
Nie mój typ taka klucha :(

piotrun69

Post autor: piotrun69 » pn lis 03, 2025 11:50 am

Ale macie ból dupy. Też ją kojarzę jak i wiele innych z poprzednich lat i każda się zmieniła, to nieuniknione. Ja tam wole naturalne niż te z przerwą między cycami 50cm bo źle dobrały implanty po taniości. Każdy ma swój gust ale prawda jest taka że gdyby nie zarabiała to by tu nie siedziała. proste. Laska non stop ma privy i nie dlatego że są tanie tylko dlatego że sa naturalne. Idź do panienek z wyższych okienek i zobacz jak całe dnie wyją udając jak im dobrze

Mateuszmati1990

Post autor: Mateuszmati1990 » wt lis 04, 2025 8:53 am

piotrun69 pisze:
pn lis 03, 2025 11:50 am
Ale macie ból dupy. Też ją kojarzę jak i wiele innych z poprzednich lat i każda się zmieniła, to nieuniknione. Ja tam wole naturalne niż te z przerwą między cycami 50cm bo źle dobrały implanty po taniości. Każdy ma swój gust ale prawda jest taka że gdyby nie zarabiała to by tu nie siedziała. proste. Laska non stop ma privy i nie dlatego że są tanie tylko dlatego że sa naturalne. Idź do panienek z wyższych okienek i zobacz jak całe dnie wyją udając jak im dobrze
Kto co lubi ...
Ja lubię naturę ale w normalnym rozmiarze, nie lubię silikonowych sztucznych lasek ale tez tłustych grubasów w rozmiarze xxl
Są gusta i guściki .

piotrun69

Post autor: piotrun69 » wt lis 04, 2025 7:14 pm

Mateuszmati1990 pisze:
wt lis 04, 2025 8:53 am
piotrun69 pisze:
pn lis 03, 2025 11:50 am
Kto co lubi ...
Ja lubię naturę ale w normalnym rozmiarze, nie lubię silikonowych sztucznych lasek ale tez tłustych grubasów w rozmiarze xxl
Są gusta i guściki .
Nie wiem ile masz lat ale jeśli jesteś dojrzały to powinieneś wiedzieć że tak samo jak my możemy mieć kutasa w rozmiarze 9cm tak samo laski mogą być xxl z różnych powodów, jedna żre i nie dba o siebie a druga może mieć problemy zdrowotne, nie posądzaj z góry ale też nie komentuj w ten sposób

ODPOWIEDZ