Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wielkie nieobecne

Osoby, które już nie nadają a za którymi tęsknicie .
ODPOWIEDZ
Reality_Hacking

Wielkie nieobecne

Post autor: Reality_Hacking » wt lis 19, 2019 5:50 pm

temat o ulubionych dziewczynach, które udzielały się na SU tylko przez chwilę i znikały na zawsze (nicków nie pamiętam). pierwsza to studentka, zaraz po studiach. założyła konto na SU żeby dorobić zanim nie znajdzie pracy. trochę pisała i trochę mówiła (pisała, kiedy zbierała myśli). była na SU parę tygodni, super dziewczyna.
druga to Pani prawnik, która otworzyła konto na SU chyba z nudy, lubiła się chwalić nowo kupionymi szpilkami, a dla potwierdzenia tego co robi pokazała mi książkę "Prawo Karne".
trzecia to dziewczyna, na której transmisję trafiłem przypadkiem latem. bardzo młoda dziewczyna - zsikała się na podłogę i zaczęła się w tym tarzać, pić z podłogi, połykać, wypluwać na ciało i nie reagowała na to co się do niej pisało. wyglądała na bardzo mocno porobioną chuj wie czym. widziałem ją tu tylko raz.

RavenGetorix

Post autor: RavenGetorix » śr lis 20, 2019 7:23 am

takich kobiet jak te opisane to były setki :)

Reality_Hacking

Post autor: Reality_Hacking » czw lis 21, 2019 7:41 pm

pamiętam jeszcze kilka - osiemnastolatka świeżo po którejś z rzędu próbie samobójczej, bardzo inteligentna i dojrzała jak na swój wiek. miała tragiczną jakość obrazu. pisałem do niej później PW z pytaniem jak leci, ale nie odpowiadała.
zwariowana "dziewczyna gangstera" - miała fajne teksty i robila szalone privy.

RavenGetorix

Post autor: RavenGetorix » sob lis 23, 2019 10:28 pm

no i cyc miała świetny :D

nrrxx

Post autor: nrrxx » ndz lis 24, 2019 12:50 am

AnnPearl, tYGRYSEK :(

wojtas1177

Post autor: wojtas1177 » ndz mar 08, 2020 5:56 pm

czy ktos pamieta nick tej kobiety??????????

"druga to Pani prawnik, która otworzyła konto na SU chyba z nudy, lubiła się chwalić nowo kupionymi szpilkami, a dla potwierdzenia tego co robi pokazała mi książkę "Prawo Karne". "

ODPOWIEDZ