Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

bluzgajacy

Osoby, które już nie nadają a za którymi tęsknicie .
ODPOWIEDZ
mhrok666

bluzgajacy

Post autor: mhrok666 » śr cze 12, 2019 11:50 pm

Pewnie tylko koneserzy su pamiętają tą postać. Na jej transmisjach obywały się tzw. meliny, gdzie w rodzinnej atmosferze można było poruszyć każdy temat, tam pojęcie tabu nie istniało, słuchało się muzyki, prowadzący czasami sięgał po gitarę i bawił zebrane towarzystwo swoją grą i niejednokrotnie także śpiewem. Na jego miniaturce zawsze był Axl Rose. Bardzo brakuje mi tych transmisji, ale jak to się mówi pewne gwiazdy odchodzą zbyt szybko, w tym przypadku mam na myśli ten portal, a nie śmierć, żeby ktoś sobie nie pomyślał.

ze-non

Post autor: ze-non » czw cze 13, 2019 2:13 am

Gościu miał dobre teksty, miał grupę swoich fanów, sam też lubiłem go oglądać. Warto wspomnieć, że wszystkie żetony które dostawał, bardzo chętnie rozdawał praktycznie każdemu, kto go o nie poprosił. Ostatni raz widziałem go w 2013 roku.

mhrok666

Post autor: mhrok666 » wt lip 16, 2019 12:25 am

No właśnie, była nas pewna gromada, która chętnie się spotykała, tematyka była przeróżna, więc można było fajnie spędzić tu czas. No niestety Bluzgający przestał się pojawiać i totalnie to rozumiem, a potem kolejno grono się wykruszało. Cieszę się, że także go pamiętasz. :)

rich22

Post autor: rich22 » czw sie 22, 2019 11:20 pm

Gościu miał gadane. Głos Boga, mógłby porwać tłumy...

ODPOWIEDZ