Zła Kobieta
Zła Kobieta
Pani Zła Kobieta generalnie nie polecam. Przez 40 minut privu 3/4 czasu rozmawiała ze swoim chłopakiem, który podobno ją czymś zdenerwował. Generalnie klienta miała w dupie. Wykazałem się jednak cierpliwością, bo obiecała, że przedłuży czas, żebym nie był stratny. Niestety, rozłączyła się od razu po zakończeniu privka i... od razu mnie zbanowała. Pomijam, już fakt, że priv miał być z "rozmową i orgazmem" i do tego z buzią. Rozmowy było w sumie może kilkadziesiąt sekund, nie zobaczyłem nic poza kawałkiem dupy i cycka o buzi nawet nie wspominam... Unikajcie koleżanki.
Mnie zrobiła to samo - 3/4 transmisji było widać stopę po czym miała przedłużyć transmisję i oczywiście tego nie zrobiła. Jak zapytałem na ogólnym co się stało to dostałem bana. Napisałem skargę do administratora, ale ten zamiast pomyśleć że gość który zostawił tu ładnych parę tysięcy składa reklamację pierwsza ever to coś jest na rzeczy, spławił mnie regulaminem, jak pewnie 99% użytkowników. I to jeszcze jakoś jestem w stanie przełknąć, ale sam fakt że ta transmitująca ma tu nadal konto i moderator nie potrafi złożyć dwa do dwóch, gdzie to kolejny post tej samej treści zakrawa na groteskę. Ona niech się udławi tymi kilkoma złotymi a ten serwis straci część społeczności jeżeli nadal nie wprowadzą większej kontroli.
Dla Ciebie rada na przyszłość jak cokolwiek odbiega od opisu priva w pierwszych sekundach to już zgłaszaj. Nie ma sensu czekać bo oni Ci nie pomogą a ktoś Cie może oszukać z uśmiechem na ustach.
Dla Ciebie rada na przyszłość jak cokolwiek odbiega od opisu priva w pierwszych sekundach to już zgłaszaj. Nie ma sensu czekać bo oni Ci nie pomogą a ktoś Cie może oszukać z uśmiechem na ustach.