Blue_Berry
-
Blue_Berry
Co sadzicie o niej? Ja ją oglądałem do czasu gdy miala konkurs i kilka osob wygralo u niej privki lub zetony do wykorzystania na jej transmisji i dzis odezwala sie jedna osoba ze swoja wygraną akurat ją zapamiętałem bo wygrala fajna nagrode i chciala dzis ją zrealizowac a ta blu berry oszustka zaczela udawac ze nie wie o co chodzi(gdy napisalem naa czacie ze pamietam tą wygrana to mnie tez zbanowala😂). Moim zdaniem to jedna wielka oszustka pamiętam dwa miesiace temu jak wyłudzała komentarze. Masakra z dziewczyna pozatym i jest chamska i sie pruje ze nikt jej zetonow nie rzuca. A wy co sadzicie ?
-
Najlepsze jest to ze potem „wykonala” to co miala zrobić po wezwaniu moderatora tylko ze zamiast palcoweczki do orgazmu byly od niechcenia wlozone 4 razy palce i tyle. Nie polecam
-
Jak nie rzucaja zetonami to grozi koncem transmisji xd fajna babka, tylko ja mi sie dobrze ogladalo.. do czasu. Bardzo wredna gdy zaczyna sie temat oddania zetonow za brak uczciwosci:)
-
Bo ten portal idzie na dno...Nie dość,że jakoś techniczna do bani,to coraz więcej oszustek,naciagaczek i mają w oczach tylko żółty kolor i brzek zeta....A tych naprawdę fajnych do których warto wejść na transmisje,priv czy grupowa coraz mniej i nadaja rzadko lub w ogóle stąd zniknęły....
-
hahah racja, typiarze jak nikt zlotowki nie rzuci to siedzi z ryjem naburmuszonym i sie czepia kazdego, a po chwili konczy transmisje jak widzi ze nic z tego hahha
-
Cóż za obłuda! Nie będę dawała prowokacji na te bzdury!
Dziewczyna wygrała 300 ż po czym moderator z niewiadomych przyczyn zbanowal jej profil na moich transmisjach na co ja nie miałam żadnego wpływu
Po próbie wytłumaczenia użytkowniczce, Ona manipulując przebieg mojej transmisji z innego konta znów została wyrzucona przez administratora. Nie dalo jej się nic wytłumaczyć a orgazm palcowkowy był wykonany szczerze.
Na stronę wchodzą zazwyczaj osoby chcące oglądać za pieniądze moje pokazy lecz w tym przypadku odechciewa się wszystkiego.
Jako jedna z nielicznych ciągle wymyślam nowe zabawy i angażuje się w ulepszanie moich transmisji.
Nie pozwolę na słowa krytyki które mają na celu ogłuszyć moje zaangażowanie.
Jak ktoś ma wątpliwości zapraszam serdecznie by przekonać się samemu jak to u mnie wygląda.
Dziewczyna wygrała 300 ż po czym moderator z niewiadomych przyczyn zbanowal jej profil na moich transmisjach na co ja nie miałam żadnego wpływu
Po próbie wytłumaczenia użytkowniczce, Ona manipulując przebieg mojej transmisji z innego konta znów została wyrzucona przez administratora. Nie dalo jej się nic wytłumaczyć a orgazm palcowkowy był wykonany szczerze.
Na stronę wchodzą zazwyczaj osoby chcące oglądać za pieniądze moje pokazy lecz w tym przypadku odechciewa się wszystkiego.
Jako jedna z nielicznych ciągle wymyślam nowe zabawy i angażuje się w ulepszanie moich transmisji.
Nie pozwolę na słowa krytyki które mają na celu ogłuszyć moje zaangażowanie.
Jak ktoś ma wątpliwości zapraszam serdecznie by przekonać się samemu jak to u mnie wygląda.
No kurcze ... Nie rozumiem . Zawsze jak wchodzę do blue witam się .. rzucam coś zawsze ! A dziś co tylko weszłam od razu ban za nic !!! Ostatnio z dziewczynami rzucalysmy po 100 żeby humor poprawić a zostałam tak potraktowana :( myślałam że dziewczyny się tu rozumieją ale widać że tylko kasa się musi zgadzać . Boli bardzo . Nigdy bym się nie spodziewała :(
-
Osobiście nie dałam żadnego bana użytkowniczce. Jak już wcześniej wspomniałam w komentarzu często moderator wyrzuca z transmisji profile z niewiadomych powodów
-
A stwierdzenie o ciągłym witaniu się i rzucaniu jest mocno naciągnięte nie oceniając i nie narzucając się by ktoś dawal na siłę. Ale przynajmniej szczerze powinnaś się wypowiadać. Pozdrawiam
Na kolejnej transmisji sprawdzę czy jesteś w profilach zbanowanych i jeśli mam wplyw na to odblokuje twój profil
Na kolejnej transmisji sprawdzę czy jesteś w profilach zbanowanych i jeśli mam wplyw na to odblokuje twój profil
-
Rowniez nie polecam tej dziewczyny. Bardzo zapatrzona w siebie, majaca sie za jakas miss swiata, ktorej nalezy sie zeton za sama obecnosc. Bylem kilkukrotnie i to jak sie zachowuje przekonalo mnie tylko do tego, aby tam wiecej nie zagladac.